Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Cardo.nu

Cardo.nu 07 apr 2008 12:35 #17358

Nu finns även bloggen www.cardo.nu/blogg

www.cardo.nu

Produkt
Cardo är en fiffig produkt som blandar kunskap med information och spel. Den är unik i sitt slag och får Er att dra på smilbanden och gnugga geniknlöarna. Ryms i skjortfickan och passar som present . Nästan gratis. Denna multilek stöder både nytänk och SOS Barnbyar. Häng med på ett äventyr där underbart är kort.

”Mattias har lyckats skapa en produkt som är unik och kan användas på många olika sätt. Perfekt som give away och ett underhållningsvärde av högsta rang”. Anna Hjalmarsson. Underhållare.

” För 99:- får du antingen en fulkebab och dåligt samvete dagen efter eller 52 ekonomiska tips. Följer du dessa kan du festa på finkebab med gott samvete”. Okänd.

Om
Jag tycker om affärsutveckling och grannens mellanschnauzer. Kärleken till klokhet och kunskap resulterade oktober 2007 i firman 52. Konceptet är ämnesspecifika multilekar som blandar kunskap med information och spel. Den första handlar om privatekonomi. Lite Lyxfällan Light. Det är en fröjd att se hur en tanke blir till produkt. Utöver det föreläser jag om affärskreativiet och idéutveckling samt agerar utvecklingskatalysator för mindre grupper. Under året kommer det fler spännande produkter och fiffigheter från 52. Om ni har vägarna förbi det undersköna Höga Kustenområdet så ser jag fram emot det goda samtalet.

52
Mattias Andersson
070 2848539
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan