Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: stenstrominfo.se

stenstrominfo.se 03 maj 2008 16:27 #17990

Jag, Åsa Stenström, driver stenstrominfo.se (eg Stenströms Information & Marknadsföring HB) tillsammans med min sambo Roine Andersson. Vi tillhandahåller tjänster inom marknadsplanering, reklam- och informationsproduktion, utbildning och projektledning. Vi tar fram idé och kan sedan leverera text, foto, illustration och grafisk produktion för publicering på papper eller digitalt. Exempel på uppdrag under senaste året är Gotlands Kommuns årsredovisning, grafisk profil för Guteskolan, Leader+ Slutrapport, hemsideslösningar för Romabokningen och Upplev Gotland.

Jag har under de senaste åren jobbat en hel del med uppdrag inom besöksnäringen och upplevelseturism vilket kan vara värdefullt för dig som jobbar inom de branscherna.

Vi lämnar gärna offert på uppdrag, för kontaktuppgifter och mer information se vår hemsida www.stenstrominfo.se

Som ni kanske förstår bor och verkar vi på Gotland. Vi har kontor både hemma i Kappelshamn på norra Gotland, men också inne i Visby (4,3 mil från Kappelshamn). Jag är engagerad i landsbygdsutveckling och har också medverkat i den grupp som arbetat med Varumärket Gotland sedan oktober.

Hör av er!

Åsa  :D    asa@stenstrominfo.se
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan