Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: gotland.nu

gotland.nu 03 maj 2008 16:35 #17991

I ett samarbete med Pigge Werkelin har stenstrominfo.se utvecklat ett online-system för information, bokning och betalning för privatuthyrning av boende, gotland.nu.

Vårt system innebär att uthyraren själv lägger in sitt objekt med text och bild, väljer perioder, priser osv. Objektet publiceras direkt på uthyrningssajten gotland.nu. Uthyraren kan sedan hålla koll på sina bokningar via sin adminsida. Varje betald bokning genererar ett sms till uthyraren. Betalningen hanteras av PayEx och pengarna hålls kvar där till 10 dagar efter att gästen lämnat boendet. Det innebär att uthyraren vet att pengarna är säkert inbetalade när gästen kommer och gästen vet att om boendet inte motsvarar objektbeskrivningen, finns möjlighet att få pengarna tillbaka - vilket gör det angeläget för våra uthyrare att lämna bra objektbeskrivningar.

www.gotland.nu

Vi har använt systemet under två somrar och det har fungerat i det närmaste felfritt. Systemet går enkelt att anpassa till andra områden i Sverige - så kontakta oss gärna om ni behöver ett smidigt och säkert bokningssystem för privatuthyrning i er del av landet.

Åsa  asa@gotland.nu

(Jag har redan skrivit om mitt företag stenstrominfo.se men kände att jag behövde dela upp informationen med gotland.nu för sig - hoppas det är okej?)

SV: gotland.nu 04 maj 2008 03:54 #18003

  • DEJI
  • DEJI's Avatar
  • OFFLINE
  • Mycket flitig postare
  • Inlägg: 457
  • Tack mottaget: 1
sidan funkar inte ...  ???

SV: gotland.nu 04 maj 2008 04:02 #18004

Ja det var ju typiskt. Jag har meddelat ansvariga och hoppas på att felet åtgärdas omgående.

Tack för att du påpekade det!

SV: gotland.nu 04 maj 2008 04:10 #18005

Nu kommer det i alla fall upp ett vettigt meddelande om att "Systemet är nere för underhåll". Tur i oturen är att det sker på en söndag morgon då man kan hoppas att det inte är så många som vill boka sitt Gotlands-boende...

SV: gotland.nu 04 maj 2008 11:52 #18010

Ja, ibland är tajmingen inte så bra. Det är ytterst sällan vi drabbas av sådana här problem med servern för gotland.nu - men naturligtvis, ska det ske så sker det gärna strax efter att man presenterar sajten på företagande.se....    :o

Pinsamt värre. Suck.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan