Nystart Beg. barnkläder på nätet

10
Första gången som jag skriver i detta forum, men jag har varit här och läst andras inlägg om startade företag och ideer och blir väldigt imponerad hur mycket kreativitet, fantasi och mod det finns 🙂.
Själv ska jag starta, om allt vill sig väl, min drömbutik på nätet den 1/7. Jag kommer att sälja beg. barnkläder i bra skick (egna och på kommission) och ev. även andra barnartiklar.
Varför jag startar  den är för att när jag själv sökte beg. barnkläder på nätet så hittade jag väldigt få som sålde över nätet, dom flesta sålde i en riktig butik. Jag har 2 små barn med mycket energi och som jag inte orkar ta med ut på shoppingrundor när dom helst behöver vara ute och springa av sig samt att vi har inte råd att köpa nya kläder.

Det jag hoppas på är att jag även kan bli återförsäljare till andra som kanske skapar och har ideer men inte orkar starta butik med allt vad det innebär. Mot en provision så ska andra kunna sälja sina barnartiklar i min butik där jag sköter om fotning och inläggning i min butik, kanske kan jag finna sådana personer här i detta forum.

Mina förhoppningar är att det finns många föräldrar i Sverige som tycker iden är bra och vill handla i butiken.

Allt är nu klart för butiksstart förutom mer kläder in i butiken, den kommer att hittas på www.mariasbarnbutik.se
den 1/7, men man kan nå mig redan nu på [email protected]

Välkomna in och titta den 1/7 och säg gärna er mening, och då menar jag sån kritik som gör företaget bättre 🙂

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.