Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Nystart Beg. barnkläder på nätet

Nystart Beg. barnkläder på nätet 20 jun 2008 15:49 #18735

Första gången som jag skriver i detta forum, men jag har varit här och läst andras inlägg om startade företag och ideer och blir väldigt imponerad hur mycket kreativitet, fantasi och mod det finns :-).
Själv ska jag starta, om allt vill sig väl, min drömbutik på nätet den 1/7. Jag kommer att sälja beg. barnkläder i bra skick (egna och på kommission) och ev. även andra barnartiklar.
Varför jag startar  den är för att när jag själv sökte beg. barnkläder på nätet så hittade jag väldigt få som sålde över nätet, dom flesta sålde i en riktig butik. Jag har 2 små barn med mycket energi och som jag inte orkar ta med ut på shoppingrundor när dom helst behöver vara ute och springa av sig samt att vi har inte råd att köpa nya kläder.

Det jag hoppas på är att jag även kan bli återförsäljare till andra som kanske skapar och har ideer men inte orkar starta butik med allt vad det innebär. Mot en provision så ska andra kunna sälja sina barnartiklar i min butik där jag sköter om fotning och inläggning i min butik, kanske kan jag finna sådana personer här i detta forum.

Mina förhoppningar är att det finns många föräldrar i Sverige som tycker iden är bra och vill handla i butiken.

Allt är nu klart för butiksstart förutom mer kläder in i butiken, den kommer att hittas på www.mariasbarnbutik.se
den 1/7, men man kan nå mig redan nu på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkomna in och titta den 1/7 och säg gärna er mening, och då menar jag sån kritik som gör företaget bättre :-)
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan