Webb applikationer till bra priser

2
Våra kunder är små och medelstora företagare som vill synas, ha bra funktioner på deras webbsidor och erbjuda sina kunder det lilla extra för att kunna var ledande i sitt område.

Vi på Siam Global Ideas har kanske nytt koncept, det gäller ju vara lite annorlunda. Vi har ett litet representations kontor här i Sverige. Vårt huvudbolag som ligger i Bangkok är där all programmering & design sker.

Vi har helt egenutvecklade webb applikationer och utvecklar mycket på kunders begäran, alltså ingen standard lösningar från oss. Vi gillar utmaningen att skapa något nytt, annorlunda som vårt lönesystem vi utvecklat med Tiger Consulting Asia, det kommer täcka 10 länder då det är klart och deras lönekonsulter kan alla jobba var dem än är i världen med att betala ut rätt löner och skriva ut rapporter till olika myndigheter på många olika språk.

För de företag i Sverige som letar en bra lösning för sitt företag kan vi hjälpa till, inte bara snabbt och bra utan även till låga kostnader då huvudföretaget är placerat i Thailand.

http://www.siamglobalideas.com (helt ny hemsida för svenska företag)
45
[quote author=siamglobalideas link=topic=4571.msg21946#msg21946 date=1226588897][br]Våra kunder är små och medelstora företagare som vill synas, ha bra funktioner på deras webbsidor och erbjuda sina kunder det lilla extra för att kunna var ledande i sitt område.[br][br]Vi på Siam Global Ideas har kanske nytt koncept, det gäller ju vara lite annorlunda. Vi har ett litet representations kontor här i Sverige. Vårt huvudbolag som ligger i Bangkok är där all programmering & design sker. [br][br]Vi har helt egenutvecklade webb applikationer och utvecklar mycket på kunders begäran, alltså ingen standard lösningar från oss. Vi gillar utmaningen att skapa något nytt, annorlunda som vårt lönesystem vi utvecklat med Tiger Consulting Asia, det kommer täcka 10 länder då det är klart och deras lönekonsulter kan alla jobba var dem än är i världen med att betala ut rätt löner och skriva ut rapporter till olika myndigheter på många olika språk.[br][br]För de företag i Sverige som letar en bra lösning för sitt företag kan vi hjälpa till, inte bara snabbt och bra utan även till låga kostnader då huvudföretaget är placerat i Thailand.[br][br]http://www.siamglobalideas.com (helt ny hemsida för svenska företag)[br][br][/quote][br][br][br]Har ni inga svenska referenser?
www.c4media.se
Internet - E-handel - Design
2
Hejsan,[br][br]Som vi nämnde är vi helt nya i Sverige, av den anledningen har vi inga Svenska refferenser att visa upp. Vi har gjort endel för svenska företag, dock inget vi kan visa som refferens av olika orsaker.
45
[quote author=siamglobalideas link=topic=4571.msg22297#msg22297 date=1227255998][br]Hejsan,[br][br]Som vi nämnde är vi helt nya i Sverige, av den anledningen har vi inga Svenska refferenser att visa upp. Vi har gjort endel för svenska företag, dock inget vi kan visa som refferens av olika orsaker.[br][/quote][br][br]Ledsen, missade det..  8)
www.c4media.se
Internet - E-handel - Design

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.