Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Stylingwebben.se öppnat portarna

Stylingwebben.se öppnat portarna 27 nov 2008 09:19 #22523

Hej alla !
Jag har under en längre försökt få en webshop redo att användas. Jag anlitade ett indiskt företag med väldigt bra priser men det visade sig bli en liten snappback när välekonomikrisen kom och företaget ska läggas ner nu på måndag. Inga direkta regler där nere i Indien, när de anställda fick reda om konkursen så drog typ alla och lämnade allt som det var, inklusive min shop. Men som tur var vela den ansvarige programmeraren fortsätta med min shop privat men det kommer dröja längre. Det jag gjorde för att få igång min rörelse var att göra en egen temporär shop tills den riktiga är klar. Så om ni vill känn er gärna välkomna till min butik och kika runt, ge mig gärna små lätta tips på vad jag kan göra bättre som är relativt lätt att fixa, jag är inget kod snille :D

Jag säljer diodslingor, LED lampor, Xenon, Blixtljus m.m. inom det området, planen är att utveckla mitt företag att bli en av Sveriges största fordonsstyling företag.

Stylingwebben.se
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Senast redigerad: 24 mar 2012 17:27 av ec1ab.

SV: Stylingwebben.se öppnat portarna 27 nov 2008 19:40 #22542

Ett litet sidotips: Beskriv gärna på sidan vilken typ av styling som är laglig, och vad som inte är lagligt. T ex framåt gäller endast vitt och orange ljus, bakåt rött o orange. Stylingljus i andra färger är ju inte tillåtet...det kan vara bra för kunderna att veta vad som är ok och vad som inte är det. Även om det kan påverka din försäljning negativt kanske...

Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
www.l-c.se
www.hlr-instruktorsutbildning.se
www.defibrillator-hjartstartare.se
www.skanehlr.se

SV: Stylingwebben.se öppnat portarna 28 nov 2008 01:55 #22543

Jag tvingar ingen att köra runt med belysningen tänd? =) dessutom är det lakligt att ha belysning i bilen i vilka färger man vill. Man du har för visso rätt, kanske lägga det i min FAQ när den riktiga shoppan är aktiv. Tack för tipset.

SV: Stylingwebben.se öppnat portarna 02 dec 2008 16:57 #22703

Varför heter den "Stylingwebben" när det inte har något med webben att göra över huvudtaget? Väldigt förvirrande..
Hoppas att du marknadsför dig väldigt billigt genom att åka till din närmaste busscentral/torg en fredagskväll och ge alla ungdomar en lapp! Billigt och bra.
Jobbar på att förverkliga drömmar.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan