Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: söker kompanjon för att starta igång företag inom byggbranschen

söker kompanjon för att starta igång företag inom byggbranschen 07 dec 2008 19:27 #22841


Jag heter Johan och är 19 år gammal. har läst samhäll/juridik på gymnasiet och jobbar nu som enskild näringsidkare inom byggbranschen.

Jag har startat ett företag med betoning på design och bygg. Jag har blivit tipsad av en bekant entreprenör att söka en medarbetare då mina projekt är för stora att genomföra själv och söker därför en medarbetare och eventuell delägare till företaget.

Jag är beredd att jobba 7 dagar i veckan då jag redan nu gjort det med jämna mellanrum, så ser gärna att du är det också.

vill få alla projekt rullande senast januari 09 

SV: söker kompanjon för att starta igång företag inom byggbranschen 07 dec 2008 21:06 #22847

Man ska verkligt försiktig med att dela företag med någon, och bygg och just nu?  En lösning som advokater använder i USA är att de åtar sig ett mål och får en del om man vinner annars inget. Detta kan överföras till inte bara bygg utan en hel del företag och då visar man på att man är duktig och får fler uppdrag.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

SV: söker kompanjon för att starta igång företag inom byggbranschen 26 jan 2009 09:56 #23779

vad är det för bygg företag?  Jag håller på med något likadant.  Jag är 22 års gammelt från Södermanslän och kommer från USA.  Jag har varit en snickare förut, men nu ska jag starta mitt eget fastighetsförvaltning företag.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan