söker kompanjon för att starta igång företag inom byggbranschen

3

Jag heter Johan och är 19 år gammal. har läst samhäll/juridik på gymnasiet och jobbar nu som enskild näringsidkare inom byggbranschen.

Jag har startat ett företag med betoning på design och bygg. Jag har blivit tipsad av en bekant entreprenör att söka en medarbetare då mina projekt är för stora att genomföra själv och söker därför en medarbetare och eventuell delägare till företaget.

Jag är beredd att jobba 7 dagar i veckan då jag redan nu gjort det med jämna mellanrum, så ser gärna att du är det också.

vill få alla projekt rullande senast januari 09 
2360
37
Man ska verkligt försiktig med att dela företag med någon, och bygg och just nu?  En lösning som advokater använder i USA är att de åtar sig ett mål och får en del om man vinner annars inget. Detta kan överföras till inte bara bygg utan en hel del företag och då visar man på att man är duktig och får fler uppdrag.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
1
vad är det för bygg företag?  Jag håller på med något likadant.  Jag är 22 års gammelt från Södermanslän och kommer från USA.  Jag har varit en snickare förut, men nu ska jag starta mitt eget fastighetsförvaltning företag.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.