Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Vill du driva Jobbet.se i din stad?

Vill du driva Jobbet.se i din stad? 15 jan 2009 13:35 #23559

Hejsan,

Jag heter Anna-Karin och är rekryteringsutvecklare på växande jobbförmedlingsföretaget Jobbet.se. Vi är en prisbelönt svensk rekryteringsportal som just nu expanderar genom  att etablera lokala försäljningskontor på ett antal platser i landet som ska drivas som franchisekontor.
Jobbet.se har utsågs till Årets Banbrytare 2005 och Årets företagare i Sverige 2006. Företaget brukar kallas ”Ett rekryteringsbranschens IKEA”.  :winner
Vi erbjuder rekryteringstjänster till arbetsgivare i hela landet. 90% av dagens arbetskraft söker jobb via Internet och arbetsgivarnas intresse för annonsering, rekrytering och varumärkesbyggande på nätet är stort och växande. Just nu pratar man om "mail-generationen" och "messengergenerationen" - vi når båda genom att vi skickar jobbtips både per e-post och sms.

Vill du läsa mer om oss hittar du oss på www.jobbet.se. Är du själv intresserad av att bli franchisetagare kan du gå direkt till info om det genom att klicka :]http://www.jobbet.se/JobAds.aspx?pageId=5&id=4015]:  . Du får också gärna ringa mig om du vill veta mer.
Hälsningar
Anna-Karin Moazzami
Rekryteringsutvecklare
018-100 112Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan