Presentation: Yourlink2asia

49
Hej,

Vi har precis lanserat en ny version av var hemsida www.yourlink2asia.com och jag tankte passa pa att skriva en kort presentation av oss och var verksamhet.

Vi ar ett svenskt foretag som ocksa ar registrerat i Hong Kong och som bedriver import/export av varor ifran Kina till Europa. Vi har fornarvarande 7 medarbetare som jobbar med bland annat inkop, produktdesign och logistik.

Vi har kontor pa 3 stallen i Asien: Hong Kong, Guangzhou och Taipei och ett brett natverk for att kunna hitta de lagsta priserna pa den produkt du soker. Sjalv befinner jag mig pa vart kontor i Hong Kong.

I forsta hand arbetar vi med produkter inom marknadsforing och promotion samt inom heminredning och designartiklar, men alla projekt ar valkomna till oss for en kostnadsfri konsultation.

Hor av er till oss om ni behover rad kring import, alla fragor ar valkomna, ga garna in pa var hemsida for att lasa mer om oss.

Mvh,

MIKAEL HANSSON

Sales Manager
Yourlink2asia

Direct phone : + 46 (0)8 559 236 49 (Sweden), + 852 8176 4810 (Hong Kong)
General phone : + 46 (0)8 559 236 56 (Sweden)
Fax : + 852 3749 7731 (Hong Kong)

Email : [email][email protected][/email]
Skype : mikael.yourlink2asia.com
Website : http://www.yourlink2asia.com

Address: Suite 1008, Prosperity Millennia Plaza, 663 King's Road, Quarry Bay, Hong Kong
you only live twice
49
Hej igen,[br][br]Ville bara lagga till att for den som ar intresserad av produktion och/eller produktsokning i Kina sa blev min kollega Johannes Landstrom intervjuvad for nagon vecka sedan. Intervjun ar pa engelska och gar att hitta pa http://www.asianbusinessradio.com/wow1.[br][br]Mvh,[br][br]Mikael Hansson
you only live twice

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.