Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Entreprenör i urskogen med möbler, café, prylar och barnsaker!

Entreprenör i urskogen med möbler, café, prylar och barnsaker! 17 mar 2009 19:26 #24752

Jag och min man grundade FagerstaBo koncern (2 små AB) 2005 och startade en möbelhandel. 2008 lade vi ner möbelhandeln och 2009 startar vi ett café och ytterligare en försäljning med barnmöbler, -vagnar och -leksaker.

Företagsidén är rätt enkel i alla lägen - personlig service och lite utöver det vanliga! Men möbler är tröga att omsätta i en finanskris, bullar och kaffe går lättare och nu ska jag pröva på barn-alternativet!

Jag är en otrolig idéspruta - behövs det en uppryckning är det här man kan få hjälp! Det bor även en liten missionär i mig som gärna vill hjälpa till, så det gör jag i allt jag kan.

Utöver att hitta på nytt och driva företag så är "undersökande metod" vår melodi när det gäller allsköns upphandling. Visserligen tar det tid, men vi är i det stora hela alltid nöjda, eller tar beslut om ändring när så behövs!

Kunder ska vilja komma tillbaka till oss, vi är trevliga, hjälpsamma och man är nöjd när man går ut genom butiken/cafét/webben. Information om när varan ska komma är viktigare än att den kommer på 4 dagar - för sällan har kvalitet bråttom! Det gäller i ALLT har vi upptäckt, dessutom får man betala för det men mer än ofta är det värt pengarna!

www.fagerstabo.se är vår huvudsite - under denna ligger de verksamheter vi startar t ex www.smattgalet.se (en liten prylbutik, osäker framtid) och www.route68.se (öppnade mars 09).
Vill man så kan man
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan