Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Kelly Services AB. Vi erbjuder professionella rekryteringskonsulter.

Kelly Services AB. Vi erbjuder professionella rekryteringskonsulter. 15 jul 2009 13:20 #26964

Vet du att det kostar mellan 750 000 kr och 1000 000 att göra en felrekrytering?

Att rekrytera rätt personal är en av de svåraste utmaningarna som företag står inför och att ta in en rekryteringskonsult kan spara mycket tid och pengar.

Kelly Services är världens äldsta Bemannings och rekryteringsföretag och ett av de största i världen. Vi utgår från våra kunders unika behov och använder speciellt framtagna och anpassade rekryteringsverktyg som både effektiviserar rekryteringsprocessen och säkerställer kvalitén.

Hos oss är inte "kundfokus" ett uttryck vi använder hur som helst, utan är i allra högsta grad något som genomsyrar vår verksamhet och som våra kunder upplever från den första kontakten med oss. Oavsett om du vill hyra in en truckförare för en dag, en receptionist för en vecka eller önskar finna en VD för en fast tjänst på ditt företag, så har vi professionella rekryterare som är specialicerade på just den uppgiften.

Vi söker din nya medarbetare, inte främst genom annonsrekrytering utan ofta genom search, nätverk och headhunting. Många av våra kandidater blir själva kunder när de genomgått våra rekryteringsprocesser och inte sällan vänder sig våra kunder till oss när de är ute efter en ny karriärsmöjlighet. På så sätt etablerar vi ett nära samarbete och gör att vi får en unik förståelse både för behoven på företagen och hos den enskilda personen.

Tveka inte att ta kontakt med mig eller någon av mina kollegor. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro, men rekryterar i hela landet, helt efter dina behov.

Mer information finner du på vår hemsida:
www.kellyservices.se


Med Vänliga Hälsningar
Annika Söderberg
Konsultchef/Rekryteringskonsult
Kelly Services AB, Göteborg
Tel: 031 614070


Annika Söderberg
Konsultchef/Rekryteringskonsult
Kelly Office/ Kelly Services
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan