Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Swedata - Datorreparatören i Malmö

Swedata - Datorreparatören i Malmö 19 jul 2009 11:29 #27034

Har du eller ditt företag problem med en stationär eller bärbar dator?
Då har du hittat helt rätt!
Swedata utför kvalitetsreparationer av såväl stationära som bärbara datorer. Vi har som mål att ge dig som kund en så snabb och billig lösning på dina datorproblem som möjligt. Swedata utför inte bara reparationer utan erbjuder också hjälp med andra "problem" såsom installation av programvara och uppgradering av era datorer. Några exempel är större hårddisk eller ett bättre grafikkort. Vi kan också rädda filer från kraschade hårddiskar samt rensa datorer från damm, virus och annat skräp.

För att kunna ge dig som kund en så bra service som möjligt ser vi gärna att du lämnar in datorn till oss. En felsökning kostar dig då 150sek ink moms och du som kund får alltid reda på det totala priset innan något görs på din dator. För att se fler priser och lite information om firman så besök gärna vår hemsida www.swedata.se

Om du har några frågor är det bara att kontakta på telefon nr: 0737 23 13 25 eller e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Swedata är ett registrerat bolag, innehar F-skattesedel och är momsregistrerat.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan