Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: IT support Serviceavtal, Webbdesign och Webbutveckling i Stockholm

IT support Serviceavtal, Webbdesign och Webbutveckling i Stockholm 31 aug 2009 20:17 #27859

Hej!

Vi är ett företag i Stockholm som säljer IT support tjänster och servicevtal för både företag och privatpersoner i Stockholm. Vi hjälper små och mellan stora företag, som inte har råd att ha en IT avdelning, med drift och support frågor. Att anlita oss är som att ha en egen IT tekniker, men istället kan man hyra teknikern ett antal timmar per månad.

Serviceavtalen omfattar datorer och servrar i nätverket. vi har olika paket som börjar men låga 139 Kr per dator upp till fasta priser per månad som täcker ev. support avgifter för att slippa höga och plötsliga avgifter.

Vi arbetar med webbutveckling i php och använder oss av CMS systemet Joomla. Vi har snabbt etablerad oss i markanden genom samarbeten med service leverantörer och omfattande reklam kampanjer.

Tvecka inte att ta en titt på våran www.datanordarna.com eller skicka ett brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., du kan alltid ringa till 08 400 20 341.

Tack,
Mohammad Mustafa
Datanördarna.com

SV: IT support Serviceavtal, Webbdesign och Webbutveckling i Stockholm 01 sep 2009 07:43 #27867

Hej Igen!

fick ett riktigt intressant email som jag vill dela med mig och svara på synpunkterna då jag tror verkligen att de har kommit ifrån detta forum  :D

"Hejsan. Först vill jag påpeka att erat företags namn är dåligt val, då "Data" och "Dator" är två olika saker. Är ni "Informations-nördar"? Isåfall stämmer det. -- # uppgifter om något, oftast i samband med mätningar eller rapportering, se vidare "information" # datorlagrad information, som ett samlingsbegrepp för detta, se tex Datalager eller som ett namn för den rent tekniska representationen -- (Kolla Wikipedia för detta). För det andra, så har ni stavat fel under "Om Oss" på ordet "kopmromissa". Kanske ser lite bättre ut om ni stavade rätt. Bortsett från detta ser det bra ut. Lycka till. // Någon anonym."
.Du har rätt med skillnaden mellan data och dator, både vi och du vet när man använder orden och i vilket sammanhang. däremot så används ordet "data" tyvärr av en stor del av befolkningen istället för "dator", människor söker på frasen "data problem" istället för "dator problem" samt ”data hjälp” istället för ”dator hjälp” osv.. . kollar man i Googles egna sökordords hjälpmedel på Adwords sidan. Så ser man att ordet data är mer använt och att den är värt högre rank än ordet dator.

Valet gjordes för ett bättre SEO trots att vi vet att det är fel. Vi kommer däremot att köpa domänen datornordarna.com bara för att det ska vara korrekt.

Fel stavningen är nu fixat, tack för dina synpunkter. Vi uppskattar verkligen kritik både negativ och positiv då vi vill bli bättre samt så vill vi lyckas med företaget.


Mvh,
/Mohammad Mustafa
Datanördarna
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan