Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Helhetsleverantör för Telefoni

Helhetsleverantör för Telefoni 14 sep 2009 08:04 #28059

Vi på Marknadskonsulterna jobbar med telefonilösningar till företag. Vi samarbetar med alla stora operatörer och erbjuder självklart kunder bra priser på hårdvara och närliggande tjänster. Oavsett vad ert ärende gäller är ni välkomna att kontakta oss för snabb och enkel hjälp.

Vi tar emot två typer av konsultuppdrag enligt nedan

1. Kostnadsoptimering
Passar de företag som är nöjda med sin funktionalitet. Vi går igenom de trafikavtal som finns samt gör en ananlys för användandet för att optimera kostnadsbilden.

2. Design av ny telekomlösning
Passar de företag som är missnöjda med sin funktionalitet eller vuxit ur sin lösning. Vi skapar en målbild samt identifierar vilket verksamhetsstöd som företaget efterfrågar.

Löpande ärenden

Vi hjälper våra kunder med alla ärenden under innevarande avtalsperiod. Oavsett ärende kan de alltid få hjälp snabbt och enkelt från oss. Via vår webplats kan de enkelt och smidigt exempelvis beställa allt de behöver på ett och samma ställe. T.ex en laddad telefon med inställningar för gprs/mms beroende på operatör samt konfiguererad med alla inställningar för mail, kalender med mera.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan