Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Internetmarknadsföring för nya företag

Internetmarknadsföring för nya företag 20 nov 2009 13:57 #29454

Vi har startat ett nytt företag som heter KundKrets och jobbar med strategisk internetmarknadsföring. Här kan nya företag få hjälp med att synas på nätet helt efter sina egna villkor. Vi håller kostnaderna nere och återbetalningen på din investering hög. Enkelt och snabbjobbat system.

Kom in på KundKrets.se så hjälper vi dig!

SV: Internetmarknadsföring för nya företag 23 nov 2009 08:23 #29528

Vad skiljer er från andra företag?
Jag skulle vilja veta hur man vet att man kan lita på er och finns det någon garanti?

Jag har väldigt svårt att lita på ett företag som har en "företagsadress" och ett mobilnummer som är kopplat på en privatperson på en helt annan adress...

edit: För snabb på knappen idag.

SV: Internetmarknadsföring för nya företag 23 nov 2009 14:45 #29546

Hej Hojna,

Kul att du intresserar dig för vårt företag.
Kan börja med att ge dig en länk till den garanti vi erbjuder våra kunder. Garantin finns tillgänglig för de som beställer men du har rätt att det borde vara lättare att hitta den så jag kommer se till att vi presenterar den på ett bättre sätt.

http://www.kundkrets.se/garanti.html

Där kan du läsa om hur vi jobbar med våra kunder.

För att visa hur vi skiljer oss från andra alternativ så får jag nog berätta lite om vår modell. Vi jobbar helt efter kundens förutsättningar och tar inte ut någon start avgift eller statisk avgift för att jobba mot en kund, Vi tar ut en procentsats på 15-20% av budgeten och är på det sättet ett tryggt alternativ eftersom man inte sätter några stora pengar på spel. Man kan börja så lågt som 350kr/månaden och se själv vilka resultat vi leverarar och efter hand öka budgeten. För 20% på 350kr(70kr) får man alltså allt vi listar på KundKrets.se men jag kan sammanfatta med att säga nyckelords research, optimerad annonstext, annonsplacering, analys och rekommendationer av kundens webbsida(med utgångspunkt sökmotoroptimering), statistik på annonser, "Search Engine Tracker" som hjälper dig hålla koll på dina sökord, löpande optimering av din annons mm. Förhoppningsvis skiljer vi oss lite från andra alternativ på det sättet men jag tror självklart även att vi levererar ett konkurrenskraftigt resultat.

Hela modellen bygger alltså på att vi kan skapa nöjda kunder som väljer att öka sin budget och satsa mer hos oss.

När det gäller mobilnumret som du nämner är det skrivet på mig personligen på Nordhemsgatan sedan länge men det verkar tyvärr som hitta.se och eniro.se inte riktigt fattat galoppen ;) Har ändrat på eniro redan men hitta.se tar tydligen några dagar på sig.
Kanske kan passa på att fråga var du kollade upp numret så jag kan försöka få informationen korrekt på så många ställen som möjligt?

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Björn

edit: kan inte stava idag ;)

SV: Internetmarknadsföring för nya företag 23 nov 2009 14:55 #29548

Tack för ditt svar!  :)

Kollade upp nummret på hitta så det förklarar saken.
Man blir bara så skeptisk till sådana här företag då man hört så många företagare som känner sig blåsta. Jag själv skulle kanske vilja köpa sådana här tjänster i framtiden men man är ju livrädd bli blåst på en massa pengar så man börjar liksom med taggarna utåt direkt känns det som.

Hoppas du inte tar illa upp över mitt otrevliga bemötande.  ???

Lycka till

SV: Internetmarknadsföring för nya företag 03 mar 2010 12:37 #31659

På vilket sätt är ni bättre Google Adwords? för det var det jag tänkte på när jag läste det här. Eftersom google är ett mycket starkare marknadsföringsmedel än ett nytt företag i branschen.

Tack på förhand!

Mvh
//Santos
Har ni 2-3 min extra? Vänligen gör denna undersökning!
cid-e0606c89235d93a1.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public
Tack för er medverkan! Skicka svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan