Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Vad är www.doldajobb.se?

Vad är www.doldajobb.se? 26 dec 2009 15:42 #30201

Hej

Som en respons på en trög arbetsmarknad i mindre bra tider där Kontakter och Personliga Nätverk blir mer avgörande för att hitta och få jobb på har jag och en vän startat en Ny och Annorlunda Jobb & Arbetsmarknadssajt.

Doldajobb.se lanserades för ca tre veckor sedan men har redan nu fått stor positiv respons och feedback och man anser den fylla en vikig funktion, bl.a. har vi fått ett lokalt inslag i nyheterna .

Doldajobb.se skiljer sig från de traditionella jobb sajterna där ute genom att det enda som betyder något här är vad DU tipsar andra om i jobb väg. Dolda Jobb innebär ju allt som oftast att det är information om Jobb och möjligheter till jobb som du får genom din omedelbara närhet. Dolda Jobb tillsätts oftast ryktes vägen och bara några få känner till dem, det är och förblir alltså Dolda Jobb för de flesta av oss. Så för att komma åt dessa Dolda Jobb bestämde vi oss för att lansera denna sajt där de Dolda Jobben nu kan komma fram på ett sätt som tidigare ej varit möjligt och där allmänhetens kunskap och vetskap om dessa Jobb betyder allt.

För de Dolda Jobben finns där ute men det har inte funnits någonstans först nu de kan komma fram och de som har större nätverk kan gynna dem som har mindre genom att dela med sig om tips på Jobb och Möjligheter som kan leda till jobb och på sås vis skapas också en rättvisare fördelning mellan människor i jakten på dessa Dolda Jobb, där alla förhoppningsvis får en rättvisare chans att söka på dessa.

Att även arbetsmarknaden måste blir mer nischad finns det ingen tvekan om och Dolda Jobb är en del i denna satsning mot skapa en rörligare arbetsmarknad och fylla vissa brister och luckor som finns och vi ska dagligen arbeta med att identifiera fler bister och försöka täcka dessa via doldajobb.se.

Det enda som räkas på doldajobb.se är alltså vad vi alla –
allmänheten – vet om, och vad vi tipsar varandra om. Det vi vet om Jobb & Arbetsmarknad - det ska fram här säger vi!

Det är alltså vad Dolda Jobb är för något och jag erbjuder en ny och spännande sajt att söka jobb på och i många fall innebär det ju också att när man söker på doldajobb.se är man ofta före hundratals andra med sitt CV (eftersom dolda jobb aldrig utannonseras)

Så småföretgare ni kan också undvika dyra rekryteringsannonser och TIPSA gratis på www.doldajobb.se!

Det är vad jag erbjuder!
Tusen tack,
Tanja , doldajobb.se
Tusen tack,

Tanja Parkkila
Affärsutvecklare
Dolda Jobb
www.doldajobb.se
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan