Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Nytt nätmagasin om hållbart ledarskap!

Nytt nätmagasin om hållbart ledarskap! 29 jan 2010 18:27 #30923

Hej!

Jag heter Bosse Westermark och driver Ledarskap & Förnyelse, ett nytt nätmagasin om hållbart ledarskap. Webbplatsen, som är under uppbyggnad, vänder sig till dig som är intresserad av ledarskap, djupgående förändring, personlig utveckling, motivation, hälsa, miljö, klimat, CSR, hållbar livsstil och samhällsutveckling.

Det finns mycket av korthuggna snabba nyheter, även inom ledarskapsmedia. Därför arbetar Ledarskap & Förnyelse med fördjupande artiklar som tillsammans bildar teman kring centrala ledarskapsperspektiv, vilket gör det lättare att uppfatta sammanhang och helheter. Just nu handlar det om vad det kan innebära att vara i takt med tiden.

Här får du inspiration i ditt ledarskap. Du får möta personer engagerade i ledarutveckling och personlig utveckling och ta del av deras tankar och synsätt.

För dig som driver rörelse inom utbildning, kursverksamhet, seminarier, konsulttjänster, tidningar, konferenser eller hälsa/spa finns möjlighet att annonsera med informativa annonser i form av hela webbsidor. I priset ingår även ett antal epost-utskick. För dig som driver företag som inte har direktkoppling till ledarskap/organisationsutveckling/hållbarhet finns också möjlighet att annonsera i form av "vanliga" webbannonser placerade vid sidan om redaktionell text. Medlemskap på Företagande.se ger tio procent rabatt.

Vi ses på Ledarskap & Förnyelse! www.ledarskapfornyelse.se

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 0705-894801

Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan