Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Din nya mediabyrå!

Din nya mediabyrå! 15 feb 2010 09:35 #31193

Hej alla som finns här på företagande.se!

Vi är en nystartad mediabyrå som består av två frilansare som samarbetar i gemensamma projekt.
I och med lanseringen av vår nya hemsida så vill vi passa på att visa viktiga knutpunkter att vi finns, och därför skriver vi till er.
Som jag precis nämnde så är vi en mediabyrå som sysslar med grafisk design, webprogrammering, SEO, online marknadsföring och fotografi, men framför allt så jobbar vi med att skapa snygga och välfungerande hemsidor.

Som ni kan läsa på vår hemsida så arbetar vi efter en femstegsprocess för att kvalitetssäkra alla hemsidor och andra projekt vi genomför. Läs mer ingående på www.al-m.se/hur.php

Även om en färdig mall får ut information på internet så kan den aldrig spegla varenda företags identitet, så oavsett hur stort eller litet projektet är så arbetar vi aldrig efter färdiga mallar.
Vi har däremot lärt oss vad många företag och privatpersoner frågar efter, så vi har i dagsläget tre olika paket med funktioner som ofta efterfrågas:

Paket  1:  4900 sek = Online visitkort
Text, bild, kontaktformulär, design, SEO.

Paket 2: 9300 sek = Företag
5 sidor och ev. undermeny, design, kontaktformulär, bildgalleri, SEO, fritt underhåll i 2 mån (5 uppdateringar i mån)

Paket 3: 16 900 sek = Förening
Nyheter, medlemsregister med A-Ö , bransch och erbjudandeindelning, annonsplats, valfria flikar, bokningsystem, design.

Antingen känns dessa lösningar perfekt för din tänkta hemsida, eller så vill du lägga till eller ta bort funktioner. Detta är alltså bara våra förslag som vi vet är väldigt populära, men ta gärna möjligheten att välja precis det du vill ha.
Vi erbjuder även att komplettera er nuvarande hemsida med det du vill ha.

Med risk för att skriva för mycket redan här så uppmanar jag dig som läser detta att ta några minuter till att klicka runt på www.al-m.se och ge oss chansen till att bli ditt företags givna mediabyrå!
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan