Proffsigwebbsida enkel hemsida till fast pris.

1
Privat
Vi låter dig vara expert inom ditt område, så tar vi hand om din satsning på nätet.
Vi skapar en professionell webbdesign som bygger på ett nära samarbete mellan dig som kund och vår gedigna kompetens inom grafisk produktion och webbrelaterade tjänster.

Ex: PHP, MySQL, .NET, Java, ASP, C ++, XMTML, Logotyp, Grafisk Profil,

Företag
Vi designar och optimerar online-system för hantering av information via Internet. Med tekniken vi tillhandahåller kan vi oavsett hur komplex idén är generera det just ditt företag behöver. Vi utvecklar allt från små enkla förvaltnings system till stora komplexa system för större företag. Våra system är mycket flexibla och kan byggas ut när som helst.

Ex: nyhetssidor, betalsystem, shoppingvagnar eller interaktiva system.

Proffsigwebbsida Rocagroup
Företaget som ansvarar för proffsigwebbsida.se heter Roca Group AB.
Roca Group strävar efter att skapa långsiktiga och dynamiska partnerskap med varje kund genom att utveckla en gemensam vision.
Vi förhåller oss med största professionalism i allt vi gör och levererar det vi kommit överens om, oavsett vad som krävs, för att hjälpa ditt företag att växa och utvecklas.
Vår vision har alltid varit att skapa unika resultat genom att skräddarsy och kundanpassa produktionen.

Affärsidé
Att skapa skräddarsydda och unika produktioner som genomsyrar eftertänksamhet, användarvänlighet och träffsäkerhet. Att alltid sträva efter att skapa rätt känsla hos både våra kunder och den tänkta målgruppen. Detta genomför vi genom engagemang och förståelse för vad produktionen skall förmedla.


Web
www.proffsigwebbsida.se

e-mail
[email protected]

Tel
0700-915 400

Adress
Roca Group AB
Dalagatan 42
113 24, Stockholm
Sweden

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.