Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Presentationer av produkter/tjänster med avancerad 3D teknik

Presentationer av produkter/tjänster med avancerad 3D teknik 07 apr 2010 10:09 #32307

Hej,

Mitt namn är Stefan Lundal och jag är marknadsansvarig för Multimedia Byrån ”Aveny 12”. Jag och en kollega startade Aveny 12 år 2007 med tanken att använda företaget som en bas för våra frilansplaner. Efter ett år hade vi fått så bra kontakter och uppdragsgivare att vi beslutade att sätta upp ett kontor i Uppsala där vi nu håller till.

Till vår största uppdragsgivare, BAE systems, så producerar vi främst produkt visualiseringar och presentationer med hjälp av 3D, vi har även gjort liknande presentationer åt bl.a. tungviktare så som Ericsson och Elpress AB.

Vi kan med våra 3D visualiseringar visa hur en produkt eller tjänst fungerar och ser ut på ett verklighetstroget och pedagogiskt sätt trots att den kanske bara finns som prototyp eller i planerings stadiet. Vi kan på så sätt göra det lättare för våra uppdragsgivare att ge deras kunder och tänkta investerare en klarare och tydligare bild på hur deras produkt eller tjänst kommer att se ut.

Vi bakar oftast in våra produktioner i allt från introduktions filmer och PowerPoint till interaktiva flash presentationer och musikvideor.

Aveny 12 har även ett brett utbud av andra tjänster så som produktioner inom tryck och webb samt kurser och handledning inom multimedia.

På vår hemsida www.Aveny12.se finns ett axplock av arbeten vi har gjort. I min privata portfolio www.slundal.com så hittar ni även lite mer detaljerad beskrivning av några av uppdragen vi har haft genom åren.

Är ni nyfikna så hör gärna av er till min mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 073 994 38 89.  Då vårt företag är litet men med ett stort kontaktnät av frilansare inom multimedia så har vi bra möjligheter och resurser för att anpassa våra offerter efter kundens budget och behov.

Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan