Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Produktion & webbyrå - Professionellt, pålitligt och prisvänligt www.davinci.se

Produktion & webbyrå - Professionellt, pålitligt och prisvänligt www.davinci.se 21 apr 2010 09:54 #32551

www.davinci.se  :winner
Vi gör hemsidor, socialmedia impletering, skriver dina nyhetsbrev, radioreklam produktioner, fotografering, loggor, filmproduktioner med mycket mera. Välkommen att ringa på 08 - 6677994 och prata med Linda om du vill höra mera. Eller titta på www.davinci.se för vidare information och våra priser.

Vi hjälper såväl enmansföretagare som stora företag och organisationer att få ut mycket mera av deras marknadskronor - allt från att skapa webbplatser och producera radioreklam till att komponera ljudloggotyper och designa grafiskt profilmaterial.

Som köpare av reklam, webbproduktion, varumärkesmusik - eller vilken annan kreativ tjänst som helst egentligen – är man många gånger tvingad att fatta beslut på gissningar och förhoppningar, vilka ibland gränsar till rent önsketänkande. Att skapa välfungerande kommunikation som ger den effekt man önskar är en hel vetenskap – men det är ingen exakt vetenskap vilket gör att branschen på sina håll är vildvuxen, prissättningen snårig och resultaten ibland långt ifrån blomstrande. Hade det varit så enkelt som att ”dyrt” var lika med ”bra” och ”billigt” lika med ”dåligt”, hade det åtminstone funnits ett vettigt beslutsunderlag, i alla fall för den som har råd.

Vårt mål är att göra det enkelt, tryggt och prisvärt att producera marknads-kommunikation som ger resultat. Det innebär att vi, så långt det är möjligt, har fasta priser som vi visar på hemsidan så att det skall vara enkelt att bilda sig en uppfattning om vad det kostar. Vi är inte billigast eftersom det inte går att göra riktigt bra saker alldeles för billigt. Men genom smart organisation, talangfulla medarbetare och ett effektivt arbetssätt har vi skapat en metod som gör att vi kan kombinera lågt pris och en kreativ höjd vilket tillsammans ger ett mycket prisvärt resultat.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan