Ska starta ett skivbolag

44
Hej!

Jag registrerade mig här idag för jag anser att denna hemsida är en riktigt bra kunskapsbank gällande att starta eget företag. Jag själv ska starta ett eget företag i en snar framtid och behöver all hjälp som jag kan få.

Är en kille på 22år och är väldigt musikintresserad. Företaget jag ska starta är ett skivbolag. Vet ärligt talat inte vad mer jag ska berätta - har gjort mycket research på nätet, snackat med polare runt om i världen om saken - och det verkar kunna funka riktigt bra.

Ska börja att studera massvis med kurser som handlar om just Starta eget företag. Bland annat kommer det innehålla: Internationell ekonomi, juridik, företagsekonomi (A&B), finansiering och kalkylering och en massvis andra kurser. Detta kommer troligtvis att ta mig ett år att slutföra, alltså de kurser jag ska läsa. Just nu "idag" utbildar jag mig till svetsare (kursen var kort och skulle gå snabbt att genomföra) för att snabbt komma ut i jobb, för att sen kunna ta ett mindre lån hos banken och starta mitt företag.

Svetsning i sig är väl bra för min del eftersom jag gillar att bygga mina egna musikinstrument, löda på kretskort och sånt Einstein sh*t  ;) Kanske inte är något drömjobb - men just nu så funkar det bra.

well, det var lite om mig det .. hoppas det var lite intressant iallafall!

Tack för mig,
Magnus.
musician / composer

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.