Kanske dags att börja synas?

151
Tittar du på TV-reklamen?

Nej, merparten männsikor gör faktiskt inte det. Hur många gånger har du själv stannat upp och läst en tidningsannons? Jag kan själv erkänna att jag lärt mig ignorera små reklambudskap i min morgontidning. Samma sak på internet.

Förmodligen har du svarat samma som mig, du ser inte, läser inte längre reklam i media. Skall du då verkligen marknadsföra dig via dessa?

Svaret är naturligtvis nej. Vi kan erbjuda dig något bättre. Cogito Marketing är ett företag som har specialiserat sig på storreklam ute i verkligheten. Den som skriker högst hörs mest, den som har en stor annons syns.

Kontakta oss redan idag så kan vi hjälpa dig att nå dina kunder!

Richard Andréasson
[email protected]

PS. Hemsida kommer, den är för tillfället under uppbyggnad. DS.
MVH Richard Andréasson
151
Jag får göra en uppdatering här, då vår hemsida tyvärr blivit försenad, den är dock beställd.[br][br]Dock har vi vår verksamhet i full gång. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om oss och vad vi kan göra för dig. Vi lämnar också ut offerter vid intresse, givetvis kostnadsfritt. [br][br]Skicka oss ett mejl redan idag med kontaktuppgifter så återkommer vi via mejl eller telefon (beror på vad du föredrar).[br][br]Richard Andréasson[br]Cogito Marketing
MVH Richard Andréasson
151
Nu har vi fått upp en hemsida äntligen! Vi ber om ursäkr att det dröjde![br][br][url=http://www.cmarketing.se]www.cmarketing.se[/url]
MVH Richard Andréasson
151
http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/cogitomarketing
MVH Richard Andréasson
151
Cogito Marketing i Media:[br][br]Augusti 2010 är vi med på bland annat Newglobe och Webfinanser.com.[br][br]Länk till artikeln:[br]http://www.webfinanser.com/nyheter/1371905/fler-vinnare-med-ny-marknadsforingsmetod/
MVH Richard Andréasson
12
Hej [br][br]För mig som nystartad och mycket liten företagare så är era priser på annonsering inte ens ett tänkbart alternativ för mig. Det är alldeles för höga annonskostnader.l[br][br]
151
[quote author=Startboxen link=topic=7128.msg34606#msg34606 date=1282035116][br]Hej [br][br]För mig som nystartad och mycket liten företagare så är era priser på annonsering inte ens ett tänkbart alternativ för mig. Det är alldeles för höga annonskostnader.l[br][br] [br][/quote][br]Ja, man kan inte räcka till för alla.[br][br]Anledningen till våra priser är att vi har en del omkostnader per styck vid försäljning. Jag jobbar inte med välgörenhet. [br][br]Om du tittar på våra konkurrenter, t.ex. Wall Street Media som säljer reklam på kollektivtrafiken (bussar med mera i Göteborg och Stockholm) så ligger våra priser ungefär 50-60% under deras priser.
MVH Richard Andréasson
12
Förlåt, det var inte alls meningen att låta spydig om det är så att du uppfattade mig så  :(. Men en så länge så säljer jag inte mer än i snitt ett paket i veckan och då är alla utgifter dyra. Så för mig gäller det att nå min målgrupp med så lite utgifter som möjligt.
151
[quote author=Startboxen link=topic=7128.msg34608#msg34608 date=1282040617][br]Förlåt, det var inte alls meningen att låta spydig om det är så att du uppfattade mig så  :(. Men en så länge så säljer jag inte mer än i snitt ett paket i veckan och då är alla utgifter dyra. Så för mig gäller det att nå min målgrupp med så lite utgifter som möjligt. [br][/quote][br]Okej, då är jag med![br][br]Jag får önska dig hjärtligt välkommen tillbaka när ditt företag har växt!
MVH Richard Andréasson

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.