Kostnadseffektiva IT-lösningar för små och medelstora företag

3
Contineo Network är ett företag som specialiserar sig på nätverk, virtualisering och säkerhet.

Företaget erbjuder kompletta nätverks- och serverlösningar till alla företag med fokus på användarvänlighet för administratörer och användare, trygghet och kostnadseffektivitet. Vi leder och hjälper ditt företag genom djungeln av teknik och hittar lösningen som passar bäst för just er organisations behov.

Vi hjälper små och medelstora företag att bygga upp, hantera och expandera sin IT-miljö.
Contineo Networks tjänster innefattar allt från att bygga upp ett komplett nätverk med hårdvara och kabeldragning till enklare konfigurationer och installationer.
Vi står även till tjänst med mindre uppdrag som att bygga och felsöka datorer åt privatpersoner, dessutom har vi även försäljning av datorkomponenter och installationsmateriel till företag och privatpersoner.

Contineo Network ska spara tid och pengar åt sina kunder med hjälp av sina kreativa konsulters fallenhet för teknisk problemlösning; att vända och vrida på allt tills den bästa möjliga lösningen dyker upp. Målet är att erbjuda kundanpassade lösningar i så nära samarbete med kunden som möjligt. Våra konsulter kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt och svarar gärna på frågor och talar med ett språk som du förstår oavsett teknisk kunskap.

Contineo Network eftersträvar att vara en helhetsleverantör åt sina kunder där noggrannhet, effektivitet och pedagogik ska genomsyra allt vi gör. Vi arbetar med personlig kundkontakt och vill skapa långvariga relationer.

Besök oss gärna på http://contineonetwork.se för mer information.

Med vänliga hälsningar Alex Andersson - CCO, [email][email protected][/email]


Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.