Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Ruachs Ande:ning, RA - Djupandningsmeditation för hälsa i själ, sinne och kropp

Ruachs Ande:ning, RA - Djupandningsmeditation för hälsa i själ, sinne och kropp 12 okt 2010 13:29 #35963

  • RA
  • RA's Avatar

Ruachs Ande:ning som förkortas RA är en djupandningsmeditation som tagits fram efter 10 års praktiserande av andra träningsformer och meditationstekniker. Då den utföres optimalast liggande men går även bra sittande så lämpar den sig till alla oavsett fysiska förutsättningar. Den reducerar stress, dämpar ångest, tar bort huvudvärk, löser upp låsta tankebanor och hjälper till att få perspektiv på tillvaron i stort.

Dessutom så hjälper den mot sura uppstötningar och halsbränna. Faktum är att den fungerat rent praktiskt för bli av med alla symptom och är fullständigt fri från magmediciner mot detta vid litet bråck på övre magmunnen.

Jag som är grundare och kursansvarig heter Joachim Fredriksson och pluggar för en fil.kand. i data- och systemvetenskap specialiserad inom IT-säkerhet samtidigt som jag driver denna verksamhet och en till.

Det finns träningsanläggningar, yoga och meditationsplatser och spa i var och varannan hörna, vad som däremot inte inte finns är en webbkurs på distans för just djupandningsmeditation. Här kommer RA in i bilden och vill fylla det tomrummet och finnas för de människor som inte kan, vill eller har tid att ta sig till dessa ställen utan vill göra det hemifrån med vägledning.

På hemsidan finns mer information, både kort- och långfattad version. Hemsidans adress är: www.ruachs.se
Där kan du även anmäla dig till kursen eller kontakta mig genom kontaktformulär som finns.Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan