Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Tidrapportering & Projektstyrning (www.trackintime.com)

Tidrapportering & Projektstyrning (www.trackintime.com) 28 okt 2010 07:27 #36289

Track in Time är en tidrapportering och projektstyrnings applikation som hjälper dig att hålla koll på din, dina kollegors och projektmedlemmars tid. Tjänsten är helt gratis och erbjuder fler och kraftfullare funktioner än de flesta befintliga applikationerna på marknaden.

Som ensam användare hjälper Track in Time dig genom att erbjuda ett enkelt och tydligt användargränssnitt. När du börjar arbeta trycker du på start och när du slutar trycker du på stop, Track in Time tar hand om allt annat åt dig. Du kan även få fram grafer och diagram över din tid, som till exempel när du börjar och slutar per veckodag, totalt arbetad tid mm.

För dig som har anställda eller projektmedlemmar så finns ytterligare funktioner för att stödja just dig i ditt arbete. Du kan estimera tidsåtgång för olika aktiviteter, planera och rollbesätta dessa aktiviteter direkt i applikationen. När du knutit en av dina projektmedlemmar till en aktivitet så dyker den automatiskt upp hos den personen och han eller hon kan börja rapportera tid mot den aktiviteten direkt. Allt eftersom arbetet fortlöper har du som projektledare alltid en tydlig bild över hur ert projekt ligger till jämfört mot budget och estimerad tidsåtgång.

Vi är ett stöd på vägen till din framgång.

MVH

Albin
Track in Time
www.trackintime.com
When time is of essence.....
www.trackintime.com
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan