Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Valiapp - Hitta och jämför molntjänster

Valiapp - Hitta och jämför molntjänster 28 okt 2010 07:53 #36290

www.valiapp.com

Valiapp är en databas och en sökmotor över molnbaserade affärsapplikationer. Valiapp möjligör köpare att finna, undersöka och jämföra dessa internetbaserade applikationer, så kallade Appar, utifrån olika perspektiv. Detta betyder att vi tillhandahåller ett enkelt sätt för köpare att finna de verkyg som just deras verksamhet har behov av.

Om urvalet av Appar

Valiapp syftar till att tillhandahålla ett komplett register över företagsorienterade, internetbaserade Appar. Marknaden granskas i proaktivt syfte genom sökmotor- och nyhetsövervakning. Databasen byggs även till stor del av tips från användare och tillverkarna själva.

Om presentationen av en App

Valiapp tar all sin information och gör all sin bedömning av en App genom dess publikt publicerade information. Det som inte står som officiell, publik information, tas inte med i någon bedömning. Valiapp syftar till att presentera flera dimensioner av en App - såsom ekonomi, risk, tillgänglighet m.m.

Om Valiapps bedömingsramverk

Läs mer här: http://valiapp.com/content/bed%C3%B6mningar

Om kvalificerade tjänster

Valiapp levererar kvalificerade, skräddarsydda, tjänster till kunder som önskar det. Allt från rådgivning till implementation.

Kontakta oss gärna på:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.valiapp.com
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan