Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: WebbPlatsen i Sverige AB - Seriös Web

WebbPlatsen i Sverige AB - Seriös Web 09 dec 2010 19:44 #36914

Vi är ett serviceföretag som erbjuder företag, föreningar och privatpersoner möjlighet att synas på, och använda sig av Internet.

Genom kostnadseffektiva lösningar och funktionell design för allt från enkel e-posthantering till avancerade webbutiker, intranät, molntjänster och kommunikationslösningar även utanför internet, har vi möjlighet att växa med företagens behov av kommunikation och marknadsföring.

Vi tillhandahåller även rena hostingtjänster för "hemsidor", servrar, Microsoft Windows, Linux, m fl. Vi har lång erfarenhet av små och lite större företag och har ordet kvalitet som ledstjärna.

WebbPlatsen i Sverige AB är ett privatägt aktiebolag och har funnits sedan 1998. Alla våra anställda har arbetat med någon form av systemutveckling, webbdesign, hårdvara, projektledning och/eller konsultverksamhet inom IT-branschen i mer än tio år.

Vår första kommunikationslösning levererade vi 1986 (då under ett annat namn) för MS-DOS och senare OS/2; idag är våra tekniska lösningar mestadels baserade på Linux och Windows.
_
| WebbPlatsen i Sverige AB
| Vi levererar bara seriösa lösningar
| Tel: 08-54555470 :: www.webbplatsen.se :: www.avgantivirus.se
| Datakommunikation sedan 1986, Internet sedan 1998
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan