Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Kompanjon sökes gällande klädsömnad /barnkläder

Kompanjon sökes gällande klädsömnad /barnkläder 26 dec 2010 13:55 #37259

Hej
Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med någon som är intresserad av att starta företag tillsammans, jag är designer konstnär och målar barnbilder, skulle gärna vilja komma i kontakt med någon som kan sy upp en kollektion och någon som har kunskap om var vi kan trycka tyget samt sy upp till större upplagor. Maila mig gärna. :)
Vänligen Arja

SV: Kompanjon sökes gällande klädsömnad /barnkläder 26 dec 2010 18:06 #37261

Hej!

Skulle gärna vilja veta mera om dig...vad du illustrerar/målar för motiv! Själv är jag utbildad sömmerska och startade mitt företag i somras. Just nu håller jag på och trycker upp dom första tygerna som ska till försäljning. Har även sålt andra tyger men detta är det första jag låter trycka upp (ingen egen design). Syr barnkläder för övrigt.

SV: Kompanjon sökes gällande klädsömnad /barnkläder 26 dec 2010 19:17 #37265

Hej
Roligt att höra av dig, jag målar ritar olika barnmotiv som jag har tänkt att trycka på tyger för att sedan sy dessa till en kollektion med bodys, byxor, klänningar, toppar (barn/babykläder). Detta behöver sys upp som prov kollektion. Därefter behöver den visas för marknaden (butiker) för att se om intresse finns för att gå vidare. Det vore roligt om du hörde av dig igen, maila  mig gärna på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vänligen Arja

SV: Kompanjon sökes gällande klädsömnad /barnkläder 27 dec 2010 10:56 #37270

Mailar dig!
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan