Vi lanserar snart europas modernaste ekonomisystem!

7
OnEconomics kommer under 2011 lansera ett nytt ekonomisystem och vår målsättning är att det skall vara europas modernaste.

Vi kommer utgå från kunden och användarvänlighet och kvalitet är våra absolut främsta fokus.

Vi kommer lansera programmets funktioner i etapper och första lanseringen sker redan kvartal 1 2011! Då kommer 2 basmoduler att släppas. Redan i slutet av andra eller början av tredje kvartalet 2011 kommer första versionen av programmet vara helt lanserat. (Med reservation för förändringar som tidigarelägger eller senarelägger lanseringarna).

Att hantera företagets ekonomi tycker vi skall vara enkelt, snabbt och roligt. Och det är med den filosofin vi bygger vårt program och vårt företag. Vi gör det enkelt för dig, oavsätt om du är ekonom med mångårig erfarenhet eller nybörjare.

Information kommer släppas löpande allteftersom, se gärna vår hemsida för mer information (www.oneconomics.se) eller kontakta mig via e-post om ni vill ha mer information eller har övriga frågor.

Med vänlig hälsning
Richard A
Business Manager/Presschef
OnEconomics
www.oneconomics.se
Europas modernaste ekonomisystem lanseras 2011
2066
2
Har ni lyckats få in ett vettigt scriptspråk än? Det är vad jag saknar mest just nu i de flesta "vanliga" program.[br]Finns det någon presentation och beskrivning av ert system tillgänglig?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
7
[quote author=Jonathan link=topic=8289.msg37301#msg37301 date=1293622997][br]Har ni lyckats få in ett vettigt scriptspråk än? Det är vad jag saknar mest just nu i de flesta "vanliga" program.[br]Finns det någon presentation och beskrivning av ert system tillgänglig?[br][/quote][br]Angående scripspråket får jag som ekonom anse att svaret på din fråga är ja, men jag skall passa din fråga vidare till vår tekniska chef för ett mer utförligt svar.[br][br]Presentation och beskrivning av systemet kommer senare. Just nu jobbar vi stenhårt på själva programmet och att allting skall fungera klockrent vid lanseringen.[br][br]Här kommer lite ytterligare fakta om programmet:[br][br]* Onlinebaserat. Detta innebär att du alltid har en backup på allt om din dator går sönder.[br][br]* Kompatibelt med både Mac OS och Windows. Detta gör att alla kan använda systemet oavsätt vilken dator man föredrar.[br][br]* Tydlig prissättning. Vi kommer sätta ett tydligt pris, erbjuda betalning både månadsvis, årsvis och kvartalsvis. Hos oss kommer du inte behöva välja till basfunktioner, systemet är fullt funktionellt redan i "standardversion".
www.oneconomics.se
Europas modernaste ekonomisystem lanseras 2011
2066
2
Tack för dina svar, ser fram emot en eventuell konkurrent till nuvarande system.[br][br][quote author=OnEconomics link=topic=8289.msg37306#msg37306 date=1293626280][br]passa din fråga vidare till vår tekniska chef för ett mer utförligt svar.[br][/quote][br][br]Tack, ser fram emot det![br][br][quote author=OnEconomics][br]* Onlinebaserat. Detta innebär att du alltid har en backup på allt om din dator går sönder.[br][/quote][br][br]Möjlighet att köra det lokalt på egen server? Om det inte går, möjlighet till lokal backup (med vettiga data som går att importera i annat system, typ CIE) - om ert system går sönder eller lägger ner?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
7
[quote author=Jonathan link=topic=8289.msg37307#msg37307 date=1293634569][br]Tack för dina svar, ser fram emot en eventuell konkurrent till nuvarande system.[br][br][quote author=OnEconomics link=topic=8289.msg37306#msg37306 date=1293626280][br]passa din fråga vidare till vår tekniska chef för ett mer utförligt svar.[br][/quote][br][br]Tack, ser fram emot det![/quote][br][br]Vår tekniska chef har väldigt mycket att göra just nu, men låter hälsa att vi har ett vettigt scriptspråk. Det kommer också en presentation av systemet i samband med betatesterna som planeras ske tidigt under första kvartalet 2011.[br][br][quote author=Jonathan link=topic=8289.msg37307#msg37307 date=1293634569][quote author=OnEconomics][br]* Onlinebaserat. Detta innebär att du alltid har en backup på allt om din dator går sönder.[br][/quote][br][br]Möjlighet att köra det lokalt på egen server? Om det inte går, möjlighet till lokal backup (med vettiga data som går att importera i annat system, typ CIE) - om ert system går sönder eller lägger ner?[br][/quote][br]Vårt system är klientbaserat och det kommer finnas möjlighet att arbeta med nya saker även om du inte har kontakt med servern som sedan skickas dit nästa gång du är uppkopplad, mycket uppgifter kan också skrivas ut som PDF. Att helt köra det lokalt kommer inte gå. Vi jobbar också på SIE-import/export men det kommer antagligen inte finnas med från början av olika skäl. Vårt system skall dock inte gå sönder eller lägga ned.[br][br]Jag kan också presentera våra lanseringsetapper och vad dessa preliminärt innehåller:[br][br]Etapp 1 (Första kvartalet 2011): Bokföringsprogram och fakturering.[br]Etapp 2 (Andra kvartalet 2011): Löneprogram och budgetprogram.[br][br]Det kommer även komma lite fler saker under etapp 2 som jag inte kan gå in på nu. I nästan samtliga programfunktioner kommer det finnas lite nya funktioner som underlättar arbetet enormt. Mer information om detta kommer.[br][br]Glöm inte att gilla oss på facebook för att få nyheter och uppdateringar direkt. http://www.facebook.com/pages/OnEconomics/164544610249713[br][br]Med Vänlig Hälsning[br]Richard A[br]Business Manager/Presschef
www.oneconomics.se
Europas modernaste ekonomisystem lanseras 2011
632
3
[quote author=OnEconomics link=topic=8289.msg37314#msg37314  Vi jobbar också på SIE-import/export men det kommer antagligen inte finnas med från början av olika skäl.[/quote][br][br]Oj, detta måste ni lösa illa kvickt![br][br]Om någon av en anledning måste byta program kan ju inte det medföra att man måste bokföra om allting!
7
Förtydligande angående dataexport/import: Vi jobbar på detta och när jag säger att det inte kommer vara med från början menar jag att det kan dröja någon månad efter första lanseringen. Det hela beror lite på vilken arbetsbelastning våra tekniker har den närmaste tiden, det finns en möjlighet att vi kan erbjuda detta redan från dag 1. Dock vill jag inte lova mer än jag kan hålla.[br][br]Däremot kan jag säga att vi utreder olika alternativ för tillfället och skall erbjuda denna tjänst snarast möjligt.[br][br]Med vänlig hälsning[br]Richard A[br]Business Manager/Presschef[br]OnEconomics
www.oneconomics.se
Europas modernaste ekonomisystem lanseras 2011
7
Det var ett tag sedan jag uppdaterade denna tråd.[br][br]Vi jobbar för fullt och det växer fram ett riktigt bra system. Vi har även efter hand lagt till en del bra funktioner i programmet som kommer underlätta betydligt för våra användare.[br][br]Jag vill också ge ett tydligt svar angående SIE-filer nu: SIE-export/-import kommer att finnas med i programmet redan från början! [br][br]Vidare kan jag också meddela att vi under den närmaste tiden kommer uppdatera vår hemsida med mer information om själva programmet. [br][br]Glöm inte att gilla oss på facebook för att få uppdateringarna först![br][br]Richard A[br]Business Manager[br]OnEconomics
www.oneconomics.se
Europas modernaste ekonomisystem lanseras 2011
7
Nu har vi uppdaterat vår hemsida med mer information. Vi har också glädjen att hälsa 2 nya medarbetare välkommna i vår verksamhet.[br][br]Skulle någon ha några frågor går det utmärkt att kontakta mig. [br][br]MVH[br]Richard A[br]Business Manager[br]OnEconomics
www.oneconomics.se
Europas modernaste ekonomisystem lanseras 2011

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.