Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: www.logicore.se - Areaberäkningsprogramvara

www.logicore.se - Areaberäkningsprogramvara 04 feb 2011 06:11 #38078

Hej,
här kommer en kort presentation av mitt företag Logicore Software.

Företaget arbetar med mjukvaruutveckling, dels i konsultform och dels med egna produkter. Jag har arbetat med mjukvaruutveckling sedan 1996 och har erfarenhet av flera olika teknologier och programmeringsspråk, bland annat Linux, .Net, Databasutveckling/SQL och webbutveckling.
Fokuset ligger dock på Windowsutveckling i C/C++.

"AreaCalc Pro" är en programvara som jag säljer från företagets webbplats www.logicore.se. Den används för att beräkna area och omkrets från ritningsunderlag. Målgruppen är målare, golvläggare, plattsättare och markarbetare - alla som behöver beräkna materialåtgång eller arbetsinsats baserad på area, volym eller omkrets.

Användaren kan mata in kvadratmeterpriser och programvaran kan beräkna kostnaden och exportera till Excel. De exporterade beräkningarna kan användas som offertunderlag eller för att få bättre koll på den egna ekonomin.

Mer information om AreaCalc Pro finns på www.logicore.se/acp.html

Hittills har min fokus legat på produktutvecklingen men jag behöver ägna mer tid åt marknadsföring. Jag har gjort ett mindre reklambrevsutskick, skaffat banner på en webbplats och skaffat Google Adwords. Jag tar gärna emot tips om andra kostnadseffektiva sätt att marknadsföra sig.

Med vänlig hälsning,
Chris Rossall
Logicore Software
www.logicore.se
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan