Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Startsida för dig som är gravid, har barn eller bebis - BarnTotal.se -

Startsida för dig som är gravid, har barn eller bebis - BarnTotal.se - 02 mar 2011 09:13 #38686

I vår faktabank kan du få svar på dina frågor. Läs om exempelvis fosterdiagnostik, förlossningen, amning, sömn, mat, graviditetsbesvär och mycket, mycket mer. I faktabanken finns ungefär 400 artiklar som är granskade och godkända av legitimerat yrkesfolk så som barnmorskor, barnsjuksköterskor och läkare.

I forumet kan du snacka med andra i samma situation. Ställ frågor eller hjälp andra med deras frågor. Det är en rätt skön känsla att kunna hjälpa till!

I ditt krypin kan du följa dina barn vikt- och längdutveckling som kurvor, göra anteckningar, skriva in milstolpar, ladda upp bilder, skriva ut, få länkar automatiskt till alla artiklar för just dina barn och mycket mer.

I ditt krypin kan du som är gravid även se hur långt gången du är och hur lång tid du har kvar till förlossningen plus att du kan göra anteckningar om vikt, magmått och mycket annat.

I ditt krypin finns även alla dina aktiviteter samlade och det finns gästbok, personligt fotoalbum med mera.

I graviditetskalendern kan du läsa om vad som händer under graviditeten, vecka för vecka. Vad händer i magen, vad händer med dig och vad händer på mödravårdscentralen? Svaren finns här! Dessutom finns tips för dem som väntar tvillingar och en speciell del för din partner. Kalendern har bilder, illustrationer, ljud och filmer gjorda med den senaste 4D-ultraljudstekniken. Det finns även länkar till artiklar som kan vara intressanta för en viss vecka.

Vi har också personlig rådgivning av experter. Våra erfarna barnmorskor från Mama Mia svarar på Dina frågor helt gratis!

Bland våra guider hittar du Shoppingguiden och BB-guiden.

På avdelningen Blogg kan du enkelt starta din egen blogg eller skrivaförlossningsberättelser eller andra artiklar. Låt andra få läsa om dittliv och vad du tycker och tänker. Att blogga är både enkelt och kul. Dessutom är de väldigt populära och uppskattadeav våra besökare.

Dessutom finns namnbank med sökfuntion, recept, länkar och quiz.

Vi hoppas verkligen att du kommer att trivas hos oss. Välkommen in!

www.barntotal.se
Startsida för dig som är gravid, har barn eller bebis - BarnTotal.se - barn, bebis, gravid

www.barntotal.se
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan