Red Blue Websites

2
Martin heter jag driver Red Blue Websites. (http://redbluewebsites.com)

Red Blue Websites erbjuder kompletta webbplatser för små och medelstora företag. Är ganska nystartat men har redan ett antal nöjda kunder både i Sverige och utomlands.

Jag anpassar webbplatsen till just din verksamhet, sökmotoroptimerar den och även ger dig råd för hur du ska göra för att marknadsföra dina tjänster online. (det som MediaAnalys erbjuder för 1000:-/timme).

Just nu erbjuder jag allt det här för ett specialpris under 10.000 där du får en komplett webbplats byggt för dig utifrån dina specifika behov, sökmotoroptimering samt rådgivning för hur du ska göra för att marknadsföra din online. Liknande paket skulle kosta allt mellan 15.000:- och 30.000:- om du skulle gå till ett större företag.

Jag är även utvecklaren bakom gratis verktyget Search Grinder V1.1 som jag släppte för några dagar sedan och som redan har fått över 100 nedladdningar på: http://redbluewebsites.com/free-blog-marketing-tool-search-grinder-v1-1-released-234/. Du kan använda verktyget för att hitta relevanta bloggar där du kan marknadsföra dina tjänster online.

Ring mig gärna på 0733387694 eller skicka ett mail till [email protected] om du behöver en webbplats byggt åt dig.

Martin
Red Blue Websites
Utvecklar webbplatser för dig som är egenföretagare. <a href="http://redbluewebsites.com">Red Blue Websites</a>
22
Hej Martin![br][br]Jag vill bara tipsa er om att ansluta erat företag till WebbyråGuiden.se.[br][br]En kostnadsfri tjänst som ger stressade företagare hitta en webbyrå som gör precis det som man efterfrågar.[br][br]Vi har 3 olika paket och beroende på paket får man olika saker.[br]GRATIS paket finns givetvis.[br][br]Du kan läsa om oss här:[br][url=http://www.e24.se/foretagskanalen/hjalp-jag-hinner-inte-webbyraguidense_2736487.e24]http://www.e24.se/foretagskanalen/hjalp-jag-hinner-inte-webbyraguidense_2736487.e24[/url][br][br]---[br]Marknadschef / VD[br]Tobias Larsson[br][url=http://www.webbyråguiden.se]http://www.webbyråguiden.se[/url]
IT-Entreprenör som driver ett fler tal sajter.
http://www.webbyråguiden.se - Hitta en webbyrå som passar dig!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.