Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: floka™ - Frisör och skönhetssalong i Mölndal

floka™ - Frisör och skönhetssalong i Mölndal 13 mar 2011 14:29 #38869

Floka Sverige AB startades under 2010 och driver bl.a en stor skönhetssalong i Mölndal. Bakom företag står två unga Mölndalsbor, Tony Hammarlund och Carolin Garnaas.

floka™ är en frisör och skönhetssalong som erbjuder ett skönhetskoncept där man på ett och samma ställe skall kunna vårda både hår, hud, naglar och kropp. I vår stora salong på 225 kvm, finner du frisör, nagelterapeut, massör, hudterapeut samt en medarbetare som arbetar med fransförlängning.

Vi erbjuder dessutom flera olika bröllopspaket samt hårförlängningar.

Oavsett vilken behandling du väljer, behöver du i fortsättningen bara besöka en enda salong. Och vi lovar dig, har du först klivit innanför dörrarna så kommer du att längta tillbaks. För i vilken annan frisörsalong kan du få möjligheten av att slappna av i en förstklassig massagestol samtidigt som frisören tvättar ditt hår och ger dig en hårbottenmassage, eller välja mellan ett 30-tal olika kaffesorter som bryggs för dig personligen vid ankomst?

Hos oss behöver du inte stressa med att ta dig in till centrala Göteborg för att hitta en skönhetssalong med hög standard och kvalitet. Du behöver som sagt inte heller gå mellan olika salonger för olika tjänster. Till oss är det både lätt att hitta och lätt att parkera alternativt att ta sig kollektivt.

För er som bor i eller i närheten av Mölndal så välkomnar vi er in.

Du som medlem/besökare får dessutom 100 kr rabatt på valfri behandling vid första besöket. Uppge bara att du läst om oss här.

Läs mer om oss och salongen på www.floka.se
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan