Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Nyhetsbrev och e-postmarknadsföring

Nyhetsbrev och e-postmarknadsföring 16 mar 2011 17:39 #38948

Spready levererar tjänster för legitim e-postmarknadsföring.

Med vår produkt Spready E-mail Marketing får ditt företag ett komplett och kraftfullt verktyg för att hantera, skicka ut och följa upp nyhetsbrev och kampanjer via e-post.

Spready kan användas för all typ av e-postkommunikation; nyhetsbrev, kampanjer, undersökningar, säljbrev och personligt anpassade meddelanden till dina kunder, anställda, medlemmar och andra intressenter. Allt designat enligt ert företags grafiska profil.

Det blir allt svårare för företag att nå ut med masskommunikation via e-post. Gör du inte på rätt sätt riskerar du att bli svartlistad och klassad som "spammare". Då hamnar dina mail i mottagarens skräppostmapp eller kommer inte fram alls. Vi på Spready har jobbat med e-postmarknadsföring under lång tid och kan med tips och goda råd hjälpa dig till en god leveransbarhet.

Vi har kunder i alla storleksklasser, allt ifrån den lilla hälsokostbutiken i Tomelilla till kända varumärken som Svenskt Tenn och Stiftelsen för Internetinfrastruktur (.SE).

Läs mer om våra produkter och tjänster på http://www.spready.se eller ring 08-403 720 00 så berättar vi mer! Har också bifogat vårt produktblad här för den som vill läsa mer.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan