Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Adson.se - En ny marknadsföringskanal

Adson.se - En ny marknadsföringskanal 30 apr 2011 05:21 #39731

Adson.se är en ny tjänst för dig som driver företag. Vi har två typer av kostnadsfria medlemskap. Du kan antingen välja att registrera dig som annonsör och få tips om lediga annonsplatser som matchar den budget och målgrupp du har registrerat dig inom.

Driver du en webbplats kan du registrera dig som partner och få hjälp att hitta nya annonsörer. Som partner betalar du inget för att bli medlem, men vi tar ut en provision på 25% om vi hittar en ny annonsör till din webbplats.

Adson arbetar för att länka samman annonsörer med webbplatsägare på ett helt nytt sätt. Vi erbjuder kvalitativa annonsplatser genom att samarbeta med webbplatsägare. När en annonsplats dyker upp som matchar annonsörens önskemål knyter vi samman kontakterna på ett snabbt och smidigt sätt.

För annonsörer:
För dig som vill annonsera på ett smart och effektivt sätt! Genom att kostnadsfritt ansluta dig till Adson kan vi kontakta dig när annonsplatser som matchar din budget och dina kriterier dyker upp. Medlemsskapet är helt gratis och förbinder dig inte till några köp.
- Du avgör din egen budget och målgrupp.
- Du slipper säljare som vill tvinga på dig dyra annonser.
- Du väljer om du vill bli uppringd eller få e-post.

För webbplatsägare:
Driver du en webbplats och söker annonsörer? Genom att ansluta din webbplats till Adson når du enkelt ut till ett stort antal potentiella kunder och får en bra möjlighet att sälja annonsplatser.
Vi tar endast ut en provision när vi säljer en annonsplats!

- Vi matchar enkelt nya annonsörer mot vår databas.
- Vi tar hand om försäljning och kontakt med kunden.
- Du betalar endast då vi säljer en annons.

Besök gärna hemsidan:
www.adson.se
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan