Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Softcom | Telefonförsäljning, Support& Mötesbokare

Softcom | Telefonförsäljning, Support& Mötesbokare 21 aug 2011 17:28 #40835

Inför hösten har vi volym för ett mindre uppdrag och därför vänder jag mig till er företagare på Företagande.se för att se om det finns några intressanta mindre uppdragsgivare som har behov av våra tjänster;


// Telefonförsäljning,
Innebär att vi kontaktar nya kunder (privatpersoner eller företag) för att sälja in dina produkter/tjänster. Du kan välja att vi enbart kontaktar kunder som inte har en relation till ditt företag eller att vi kontaktar dina befintliga kunder för att sälja in någon annan produkt eller tjänst.

// Mötesbokning
Om du vill fokusera på att sälja in en produkt eller tjänst till en kund så kan det vara bra att spara onödig tid på att ringa dina kunder och boka in möten. Med Softcom så fokuserar du enbart på försäljningen. Vi sköter och tar hand om alla dina bokningar.

//Kundservice, Support och Telefonsvar
Vem svarar i din telefon när du inte kan ta samtalet? Softcom besvarar dina samtal, hanterar det administrativa och besvarar brev och e-post. Vi har en bred erfarenhet av kundservice sedan 1992 och kan hantera all form av support, även teknisk.

Bakgrundsfakta:
Softcom är ett modernt och kreativt callcenter som arbetar med telefonförsäljning, mötesbokning, telesupport/kundtjänst och event. Vi var Sveriges första kundserviceföretag som startade vår verksamhet 1992. Idag driver vi två kontor och ett huvudkontor i centrala Kalmar.

Mer information om oss finns på www.softcom.se

Jag vill helst bli kontaktad via e-post,

Hälsningar,

Deni Balic
Business Area Manager

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil: 072 - 285 05 06
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan