Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Greenbox media, gör dig framgångsrik på internet

Greenbox media, gör dig framgångsrik på internet 15 sep 2011 17:32 #41078

Hallå!

Tänkte presentera mitt företag här, det är en relativt nystartad sida som vi fortfarande bygger på (Greenboxmedia.se) men tekniken vi använder oss av är något vi har jobbat på i många år. Vi jobbar främst med SEO där vi gör jobben inte bara snabbare utan också med högre kvalitet än vad alla andra stora aktörer gör idag på marknaden. Vi kan sköta allt från endast dina in länkar till att skapa din webbshop och styra hela din internetmarknadsföring.

På senare tid har vi börjat jobba allt mer med social media och kan idag erbjuda twitter followers youtube visningar och facebook likes. Det har varit en stor efterfrågan efter att kunna få fans från en specifik målgrupp och inte bara vem som helst. nu har vi även löst det, något som facebook själv tar 14 kr per like för tar vi endast 4 kr per like.

Vi har helt enkelt hittat ett sätt att göra saker snabbare och bättre.

Skicka gärna pm och förklara hur ni har det idag så kan vi lägga upp en lösning och förklara hur vi kan göra det både bättre och billigare. har också en drös med referenser och det får ni på pm ifall intresse skulle finnas.

Vänligen

Robin
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan