Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Adsite AB

Adsite AB 28 sep 2011 18:17 #41285

UNIKT KONCEPT SKA SKAPA NYA FÖRSÄLJNINGSNORMER

Adsite lanserar ett helt unikt system av modern teknik och innovativa lösningar som ska länka samman rätt säljare med rätt annonsör.

Traditionellt sätt så anlitar företaget ett telemarketingbolag för att sälja sina tjänster eller produkter. Dessa telefonförsäljare får inte själva bestämma vilka produkter de kommer att arbeta med, och projekt-skaparen vet inte vilka försäljare som arbetar åt dem; ett glapp som kostar tid och pengar. Detta har Adsite nu åtgärdat med att matcha rätt säljare till rätt annonsör och genom att satsa på relationen dem emellan.

Annonsören betalar endast för resultat, och säljaren väljer själv vilka produkter och tjänster han eller hon vill arbeta med.

”Adsites vision är att renodla en jämförelsevis outvecklad marknad för onlinemarknadsföring. Vi vill till-handahålla ett modernt verktyg där engagemang och resultat är avgörande och där försäljaren känner sig involverad och motiverad i sitt arbete. Vi tror inte på att vem som helst kan sälja vad som helst, och ett företag
är inget företag utan sin försäljning” // Tobias Larsson, VD för Adsite.

Marknaden har under lång tid efterfrågat en tjänst som denna och på Adsite har man ett tydligt mål: Världens bästa CRM system!

För att snabbt och enkelt nå ut till sin målgrupp kommer man att finnas väl synliga genom sociala medier och andra internetforum där man redan nu har livliga diskussioner med sina nya medarbetare.

Ni kommer även att kunna träffa Adsite personligen vid mässor och andra företagsevenemang.

Vill du vara med?
Gå in på Adsite och registrera dig helt kostnadsfritt.

Adsite är ett bolag bildat av de två IT-entreprenörerna Viktor Svensson och Tobias Larsson som har lång erfarenhet av affiliate-marknaden men som såg att det ofta fanns ett stort glapp mellan företagets vision och den externa försäljaren. Ett glapp som kostar både tid och pengar och som inte motiverar på något håll.

Adsite Telemarketing Affiliate
Huvudkontoret
Tobias Larsson, VD

Telefon: 0500 - 300 473
Mob: 073 - 779 13 83
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Url: www.adsite.se

Twitter: AdsiteSe

Adsite AB
Gothia Science Park
Kanikegränd 3, 541 34 Skövde
Senast redigerad: 28 sep 2011 18:18 av Tobias Larsson.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan