Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Fjärrsupport.com

Fjärrsupport.com 19 nov 2011 14:03 #41878

Hej,

Hassan Uddin här, för Fjärrsupport.com.

Fjärrsupport.com är en ny tjänst som hjälper dig och ditt företag att spara tid genom att dina IT-bekymmer tas omhand. Istället kan du fokusera på att tjäna pengar. Och det är väl viktigast?

Det behöver inte kosta mycket att få professionell datorhjälp. Antingen använder du oss vid enstaka tillfällen, eller så agerar vi IT-avdelning för hela ditt företag.

Det fina med just denna tjänst är att du har full koll på alla ärenden vi hanterar. Du loggar bara in på Mitt helpdesk och får en lista/historik på dina samtliga ärenden, som talar om vad de kostat och hur vi åtgärdade dem. Du kan även kontakta oss därigenom. Det ÄR och SKA vara enkelt att använda oss, för vem som helst.

Gratis hjälp just nu!
Just nu (på obestämd tid) slumpar vi bort två gratis timmar till alla företag som inte testat oss tidigare. Passa på att utnyttja detta om du har något problem du vill lösa nu. Inga konstiga luriga regler här. Bara gratis. Gå in på hemsidan och chatta med oss (vardagar 09-17) så berättar vi mer. Det kostar inte en krona.

Hela tjänsten fungerar så att vi hjälper dig direkt över internet på ett säkert sätt. Om vi däremot inte löser det den vägen så kan alltid en konsult komma ut på plats hos dig. Det finns även ett telefonnummer att ringa så att man får kontakt med en människa (något många internettjänster saknar idag). :)

Har du bara små enkla datorfrågor, tveka inte att ta kontakt med oss via livechatten. Självklart tar vi inte betalt för sånt.

Länkar:


Hör av dig! :)

PS. Ursäkta att jag satte en varningssymbol som ikon på den här artikeln, men det är det enda man ser om dagarna. Kanske borde haft en sådan som logotyp istället? :cheer:

PPS. Glömde säga - Varmt välkommen!


Mvh,
Hassan Uddin
VD Blackpill AB
--

Blackpill Innovative Developments AB är ett nytt företag som utvecklar tjänster med syfte att ge dig mer tid över till att tjäna pengar.

Fjärrsupport.com (en tjänst under Blackpill AB) hjälper endast företag och organisationer i dagsläget. Alltså inte privatpersoner.
Kolla in www.fjarrsupport.com om du har problem med ditt företags datorer.
Senast redigerad: 19 nov 2011 14:09 av Fjärrsupport.com.

Re: Fjärrsupport.com 23 nov 2011 21:29 #41987

Glömde tillägga senast...
Just nu kan du testa på Fjärrsupport.com helt gratis!

Kolla här:
http://www.fjarrsupport.com/kampanjer/landing1/

Passa på att få gratis datorsupport / utbildning / tips nu ;)

Välkommen!

Mvh,
Hassan Uddin
Kolla in www.fjarrsupport.com om du har problem med ditt företags datorer.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan