WinGuider.se För SNABB, SÄKER och STABIL Windows 10-dator!

2
- HAR DU LESSNAT PÅ EN SLÖ, SMITTAD ELLER KRÅNGLANDE DATOR?
- HAR DU FÅTT RÅDET ATT ”FORMATERA OM” DIN DATOR?


Var lugn! WinGuider.se hjälper er steg för steg på ett lugnt, tryggt och framförallt säkert sätt igenom hela installationen av Windows 10.

Då en ordinär windowsinstallation är skapt att vara så lätt & snabb som möjlig att genomföra och börja använda så följer tyvärr ett antal brister med. Dessa brister:
- Gör att datorn tappar prestanda allteftersom den används!
- Tillåter virus, trojaner, spyware & keyloggers att härja fritt i er dator!
- Tillåter varje användare att, medvetet eller ej, SKADA systemet, vilket orsakar blåskärmar, hängningar, krånglande program och många andra problem!

En STOR anledning till att WinGuiders installationsguider uppskattas så mycket är att de hjälper er att undvika SAMTLIGA ovan brister. Med WinGuiders hjälp installerar ni Windows, ordentligt, en (1) enda gång och använder sedan er dator, år efter år, utan större problem! WINGUIDERS ERFARENHET TILL ER HJÄLP

WinGuider är en enkel förkortning av Windows Guider.
Efter att i flera år noterat nackdelarna med den sedvanliga ”klicka : nästa, nästa i blindo”-installationen av Windows som privatpersoner använder så beslöt jag mej för att, med PROFFESSIONELLA Windows-installationer som förebild, skapa installationsanvisningar riktade till privatpersoner med ringa eller ingen Windowskunskap!

Installationsanvisningar som visar hur man aktiverar och använder Windows inbyggda funktioner som löser privatpersoners vanligaste datorproblem, som oftast är Smittor, Blåskärmar, dålig prestanda och spontana hängningar.

Lösningen till dessa finns inbyggd i Windows, men få privatpersoner har utbildning och kunskap nog att aktivera och dra nytta av dessa funktioner! Detta vill WinGuider.se BIDRA med!




WinGuider.se´s PROFESSIONELLA installationsanvisningar, hjälper er tryggt, utförligt och lätt.

När ni är klar slipper ni slösa tid på ideliga rensningar & ominstallationer.

Med en WinGuider.se installerad dator SLIPPER NI att slösa bort er tid på felsökningar, rensningar och ideliga ominstallationer.

WINGUIDER.SE FÖRSTÄRKER SKYDDET MOT SMITTOR OCH ANGREPP FRÅN INTERNET!
WinGuider gör det svårare för illasinnade att i smyg installera spionprogramvara, trojaner etc. på er dator, Något som är ett växande problem.

WinGuider ser till att Allt ni gör och har på er dator, stannar hos ER!
WinGuider gör det säkert att använda internetbanker, handla on-line osv.!

Ni får hjälp att installera drivrutiner, virusskydd osv., Allt i både rätt ordning och på rätt sätt!


Med vänliga Hälsningar,
/Thomas Ekström
https://www.WinGuider.se

PS! Företagare bör använda Windows PRO i sina datorer då den har flera praktiska funktioner som HOME-Versionerna saknar.T.ex.
- Inbyggd möjlighet att kryptera data, så en borttappad/stulen dators upphittare inte kan läsa era dokument etc.

- Säkerhetskopiering till annan dator/Nätverkshårddisk etc. över nätverket, HOME-versionerna kan endast säkerhetskopiera till lokal disk/USB-disk!
Den ULTIMATA windows 10 INSTALLATIONEN
2
Webbplatsen är nu kraftigt UPPDATERAD! [b]För att fira den nya webbplatsen erbjuder WinGuider.se 30% RABATT på samtliga guider! Erbjudandet gäller endast till sista MARS![/b]
Den ULTIMATA windows 10 INSTALLATIONEN

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.