Adsite nylanserar

1
Adsite bildades 2011 och grunden byggdes på mindre än en vecka.
Första releasen av beta tjänsten var tänkt som ett "extra jobb" men så blev inte fallet. 6 Veckor efter release var trycket hårt och Adsite expanderade med att anställa!

Adsite drivs av TLVS Media AB sedan Januari 2012 som köpt upp tjänsten och som har lång erfarenhet av försäljning inom olika branscher. Adsite är en kombination av Affilate och Telemarketing.

Adsite bygger på Telemarketing och Affiliatemarknadsföring, vilket gör att både annonsör och säljare vinner på att ansluta sig.

Som annonsör hanterar man alla säljare genom att acceptera de som är lämpliga för kampanjen. Detta gör att annonsören alltid är väl informerad om vilka som marknadsför varumärket. Direktkontakt mellan säljare och annonsör är något vi lagt vikt på, vilket är en stor fördel för båda parter.

Denna typ av telemarketing innebär att både du som säljare och annonsör har större valmöjligheter när det gäller att hitta bra samarbeten. Vanliga telemarketingbolag låter oftast inte dig som säljare välja vilka produkter du ska sälja, och oftast har annonsörerna ingen möjlighet att välja vilka säljare som ska marknadsföra deras produkter.

Men här på Adsite är detta möjligt - tack vare vårt Affiliatekoncept!

Idag består Adsite av anställd personal och grundarna Tobias Larsson & Viktor Svensson och noga vald Styrelse. Vi jobbar hårt för en expansion i europa och vet att vi håller på att vända telemarketing till någon bra och användbart igen!

TLVS Media AB´s Vision med Adsite
Visionen är att utveckla en marknaden för prestationsbaserad online marknadsföring på ett nytänkande sätt. Vi vill förmedla ett modernt verktyg för att marknadsföra våra annonsörers produkter och tjänster genom telemarketing. Vi vill nå en marknad där endast prestation och engagemang är avgörande för kostnaden.
TLVS Media AB Tobias Larsson - VD Mail: [email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.