Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: iFlipp - En hemsida av och för entreprenörer

iFlipp - En hemsida av och för entreprenörer 01 maj 2012 16:49 #43831

Hejjsan!

Jag har i helgen suttit och jobbat med en sida som jag och några bekanta tänkt lansera helt 5 maj, inget unikt på något sätt men mest för att vi vill dels lära oss och dels vill driva en egen sådan typ av sajt. Detta är alltså bara en beta-release.

Sidan är inte klar, utan utvecklas hela tiden fram tills 1 maj men vi ville skriva ett inlägg här för att innan vi lanserar helt få lite input och liknande från andra så vi inte stirrar oss blinda på vad vi gillar.

HEMSIDA: www.iflipp.se

Registrera er gärna och säg vad ni tycker om dels forumet och om ni har andra synpunkter på sidan.

Forumet har vi inte byggt själva utan är ett phpBB forum men i mindre format, dock håller en av oss på med en översättning på hela forumet så det blir helt på svenska.

Designen är som ni ser väldigt inspirerad av Twitter vilket är för att Twitter´s design är väldigt enkel och stilren. Gärna åsikter om det!

OM iFlipp
iFlipp lanserades 1 maj 2012 och teamet bakom hoppas att tjänsten kan hjälpa andra entreprenörer i sin resa mot ett lyckat StartUp bolag. Grundarna bakom iFlipp har själva varit egen företagare eller på annat sätt varit i kontakt med många entreprenörer och investerare genom åren. Problemet att hitta rätt investerare eller binda rätt kontakter vid uppstarten av sitt bolag är väldigt vanligt och just därför grundades iFlipp!

Under flera år såg vi passionerade entreprenörer kämpa för att hitta det stöd de behöver för utöka sin verksamhet för att klara anställa fler medarbetare, producera mer produktukter, och dela deras dröm med fler konsumenter. Samtidigt såg vi investerare som brinner för dessa mindre privata företag, men visste inte hur de kommer i kontakt med företagare. Vi skapade iFlipp för att göra denna process mer effektiv.

Vi tror att entreprenörer och investerare enklare kan hitta varandra genom internet och att om en investerare inte kan ge ekonomiskt stöd till en entreprenör kan tipsen vara lika viktiga för att kunna utveckla ett företag. Vi som grundat iFlipp vill med vår tjänst som är konstnadsfri hjälpa entreprenörer och investererare komma i kontakt med varandra enklare och på så sätt också hjälpa StartUp´s att utveckla sina produkter/tjänster.
Senast redigerad: 01 maj 2012 16:51 av lobbyphp.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan