Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Arbetsmiljö- och jämställdhetsplan för DITT företag

Arbetsmiljö- och jämställdhetsplan för DITT företag 10 maj 2012 08:52 #43925

Jag heter Richard Andréasson och jobbar som konsult med arbetsmiljö- och jämställdhetsplaner för företag. Jag har tidigare utformat sådana dokument för andra företag, både som konsult och som anställd, och har i botten utbildning i arbetsrätt med arbetsmiljöspecialisering från högskola.

Enligt lagen skall den som har fler än 10 arbetstagare upprätta arbetsmiljöplan och den med fler än 30 anställda upprätta jämställdhetsplan. Dock rekommenderas dessa dokument ändå av Arbetsmiljöverket respektive DO. Visa dina anställda att du bryr dig och skaffa dig en översikt, vad kan du förbättra på ditt företag?

Jag upprättar dessa dokument enkelt och effektivt för dig. I nästan alla fall kan dessa upprättas av mig via distans om du ger mig nödvändig information. Jag kan också uppdatera befintliga dokument åt dig. Arbetsmiljöplanen skall uppdateras årligen och jämställdhetsplanen minst var tredje år enligt lag.

Priser upprättande av ny plan:
Arbetsmiljöplan: 4 500 exkl. moms
Jämställdhetsplan: 3 800 exkl. moms

Uppdatering av din befintliga plan:
Arbetsmiljöplan: 2 500 exkl. moms
Jämställdhetsplan: 1 800 exkl. moms
OBSERVERA: Uppdatering av plan som jag själv utformat kostar 700 kronor mindre.

Jag kan även komma ut till dig och upprätta planen på plats. Kostnader för tid, resa och eventuell logi tillkommer, kontakta mig för offert.

Jag kan även erbjuda andra konsulttjänster inom personalområdet, till exempel utforma medarberarenkäter, göra en hälsoöversiktsundersökning samt erbjuda kalkyler rörande investeringar på personalområdet. Kontakta mig för mer information samt offert.

Jag innehar f-skattsedel och har utbildning på högskolenivå för alla tjänster jag erbjuder. Då jag inte är jurist erbjuder jag inte lagtolkning inom arbetsmiljölagar, men kontakt med bra jurist kan förmedlas.

Richard Andréasson, Konsult
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0520 - 52 60 20
MVH
Richard Andréasson
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan