Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: www.bilbomedia.com

www.bilbomedia.com 25 okt 2006 06:54 #4421

Hej på er alla företagare,

Jag, Ronnie 34 årig söderkis gift med en underbar fru med vilken jag fått två helt underbara barn. En pojke på tre år och en flicka på 1 år. Jag driver företaget Bilbomedia i Huddinge, 10 minuter söder om Stockholm City. Vi är en så kallad profilpartner med tyngdpunkten på webben.

Genom oss får våra kunder Webbhotell, Webbdesign, Webbanalyser och Sökordsoptimering till förmånliga priser. Våra uppdrag varierar från en enkel presentationssida till ett komplett och avancerat publicerings verktyg.
Gör vi mer? Javisst, vi har komplett trycksaksproduktion från idé till färdigtryckta broschyrer, brevpapper, kuvert, visitkort.
Var det allt? Nej, för att inte uppfattas som smala i vårt utbud trycker vi inte bara på papper såklart, alla typer av kläder levererar vi och trycker till alla typer av företag, föreningar och organisationer. Våra tryck metoder på kläder varierar från screen till transfertryck samt givetvis brodyr.

Vi är mycket innovativa och erbjuder smarta lösningar till ett bra pris och jobbar alltid nära våra kunder. Går det bra för våra kunder går det bra för oss.


Våra fem (5) vanligaste uppdrag:

Webblyftning: Vi piffar och lyfter en webbsida.

Logotyp: Vi tar fram en ny logotyp eller förädlar den "gamla".

Hosting: Vi åtar oss att drifta större företags webbplatser, filbibliotek samt privatpersoners webbplatser och bloggar till låga priser.

Fotoredigering: Vi är experter på flertalet fotoredigeringsprogram och anlitas för allt från enklare arbeten och bildförbättringar till avancerade friläggningar där vi byter eller tar bort bakgrunder.

Tryckpack: Visitkort, Brevpapper, Kuvert, T-shirts, Logoband(keystraps), Muggar, Pennor.


Våra priser är genomgående förmånliga för såväl uppdragen som våra leveranser.

För mer information vänligen besök vår hemsida, www.bilbomedia.com och/eller boka ett möte så bjuder vi på pratstund under en fika.

Ronnie Krantz
Bilbomedia

www.bilbomedia.com 20 apr 2007 10:26 #8423

Vi har gjort många uppdateringar och utökat vårt utbud en aning, välkommen!Ronnie Krantz

SV: www.bilbomedia.com 14 maj 2007 15:44 #8862

Uppdaterat hela posten!

Väl mött!

/Ronnie K
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan