Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: KINGCASE.SE - iPhone-skal, iPhone display-skydd, iPad-fodral...

KINGCASE.SE - iPhone-skal, iPhone display-skydd, iPad-fodral... 24 jul 2012 07:04 #44515


Kingcase.se erbjuder ett attraktivt sortiment av mobiltillbehör. Vi har bla. iPhone-skal, iPhone display-skydd, iPad-fodral, iPod-skal, Macbook-fodral och väskor.

Vi är ett svenskregistrerat företag under namnet Kingcase Sverige som är godkänt för F-skatt och Moms.

Konkurrensen bland Apple-tillbehör är tuff och därför måste man sticka ut. Det som skiljer oss från många andra som säljer iPhone-skal och övriga mobil-tillbehör är att vi har produkter som är sällsynta och svåra att få tag på i Sverige. Största delen av förpackningarna till produkterna vi köper in är av miljövänligt material vilket vi tycker är en mycket viktig del i vår verksamhet.

Vi erbjuder endast äkta märkesvaror som genomgått kvalitetskontroller så vi vet vart produkterna kommer ifrån och att materialet är av högsta kvalitet. Många av de billigare importvarorna som säljs på marknaden är gjorda av billigare material vilket orsakar bland annat missfärgning, flagande färg, stark lukt och går sönder väldigt lätt.

Kingcase.se skickar alla ordrar FRAKTFRITT inom Sverige, oavsett antal produkter. Kortbetalning är kostnadsfritt och sker säkert via Paypal Vi erbjuder även Dig som kund Öppet köp i 30 dagar, då du kan prova varan så att du är nöjd. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd får du pengarna tillbaka.

Vår idé
I en kombination av eftertraktade och högkvalitativa produkter, god kontakt och support samt snabba leveranstider ska vi vara kundernas förstahandsval vid köp av tillbehör till sina Apple-produkter.

Trygghet för dig som kund
Du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Bland annat när det gäller betalning och säkerhet samt hur returer/reklamationer hanteras. Leveranserna ska vara snabba.
Produkternas kvalitet ska du känna dig nöjd med när du får hem din vara. Om du undrar något inför ditt köp så är vår målsättning att kunna ge så snabb och trevlig respons som bara är möjligt. Har du synpunkter så ser vi mer än gärna att du hör av dig, så vi antingen vet vad vi gör bra, eller vad vi kan förbättra oss på. Att du tar dig tid att framföra dina åsikter uppskattas väldigt mycket.

Välkommen in på vår webbshopp. (Har du lite tid över så skickar gärna feedback på hur vi skötte din order, supportfråga eller kanske vad vi skulle kunna förbättra i webbshoppen): www.kingcase.se
E-post: info [at] kingcase.se (Eller via kontaktformuläret på hemsidan)
Skype: info [at] kingcase.se
Facebook: www.facebook.com/kingcase
Twitter: www.twitter.com/kingcasesverige
Kingcase.se - iPhone skal, iPhone display-skydd, iPad-fodral Macbook-fodral.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan