Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Söker uppdrag för Callcenter Teknisk support, alt. TM

Söker uppdrag för Callcenter Teknisk support, alt. TM 27 jul 2012 18:24 #44541

Hej!

Långa kötider och missnöjda kunder? Eller kanske en intressant produkt/tjänst som ni vill marknasföra? Då har vi svaret!

Vi är ett rätt så nystartat bolag som kommer ägna sig åt att vara ett callcenter för teknisk support. Vår affärsidé bygger på att hjälpa andra företag med teknisk support . Det kan vara allt ifrån A-Ö som rör teknisk support. Vi kan dock bara ge support på engelska eftersom företaget kommer ha sitt huvudkontor i Pristina och därför använda sig av engelsktalande personal.

Vi söker därför en samarbetspartner som behöver hjälp med att hitta den perfekta partnern för teknisk support. Det som utmärker oss är att vi är experter inom just teknisk support. Både i ledningen och hos personalen finns flerårig kompetens i denna bransch där VD för företaget har arbetat som teknisk konsult åt den amerikanska ambassaden i Pristina (Kosovo)i flera år. Vi har även en personalstyrka mellan 10-20 anställda vilket resulterar i att det går snabbt att komma fram och kunden slipper bli lidande av allt för långa kötider. Ni har frågorna och vi har svaren!

Vi kan även tänka oss hitta ett intressant projekt för utgående försäljning, alltså telemarketing. Även här kommer i så fall all försäljning ske via engelska. Har ni produkten/tjänsten så har vi kompetensen till att övertyga kunderna till att välja just er.

Är ni intresserade av ett samarbete eller vill veta mer maila mig gärna då på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vänliga hälsningar
Jeton
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan