Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Behöver ni utveckla appar både för webben och mobilen?

Behöver ni utveckla appar både för webben och mobilen? 11 okt 2012 13:48 #44971

Hej,
en kort presentation av Molnfront.

Vi utvecklar appar både för webben i HTML5/backbone.js/node.js och mobilen bl a iPhone, iPad och Android. Molnfront tar totalansvar för uppdragen och gillar främst stora projekt där det ingår flera komplexa systemkomponenter som vi bakar ihop och paketerar till lättanvända tjänster.

BackupCall.se heter det senaste uppdraget som Molnfront precis har avslutat med IOS, responsive HTML5 och skalbara tjänster i molnet.

Molnfront består i dag av två personer med över 28 års erfarenhet inom IT-branschen och tar vid behov in ytterligare extra resurser för att möta krävande uppdrag.

Molnfront använder och integrerar system med öppen källkod, samarbeta med de bästa i branschen, automatisera där det är möjligt, fokuserar på kundnyttan och har agila, transparenta och öppna arbetsprocesser.

Kontakta oss om ni vill genomföra ett lyckat projekt! :winner

www.molnfront.com
www.linkedin.com/in/molnfront
careers.stackoverflow.com/molnfront
backupcall.se

mvh,

Göran Svensson
Göran Svensson
Molnfront Systemutveckling
URL: www.molnfront.com


I get up every morning determined to both change the world and have one hell of a good time. Sometimes this makes planning my day difficult.

—E.B. White, Ame

Re: Behöver ni utveckla appar både för webben och mobilen? 14 okt 2012 10:39 #45023

Hej! Vad kan ett litet företag som mitt dra för nytta av t ex en app? Jag har ju själv en iphone och tycker den är jättehäftigt att använda alla dens funktioner men var landar man prismässigt när det gäller en app?

Lycka till!
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan