Nu utökar CC2 Design sitt utbud av tjänster

5
Nu utökar CC2 Design sitt utbud av tjänster och erbjuder även viss grafisk design såsom logotyper och visitkort. De senaste projekten har varit en logotyp till Knivhuset.com och motiv på nappar åt Esska, som är en av Sveriges största inom barnprodukter, som kommer att säljas hos varudaglighandeln.

För att nå maximal kund- och användarnytta tillämpas designmetodik i alla projekt. Problem, krav och behov identifieras för att i slutprodukten se till att lösa samt uppfylla dessa. Företaget arbetar också utifrån "Design för alla". Design för alla handlar mycket om att utveckla och skapa användarvänliga och funtionella produkter som inkluderar alla användare.

_____________________________

Kort om företaget:
CC2 Design är ett relativt nystartat designkonsult företag inom industridesign (produktutveckling) med säte i Hofors. Hofors ligger i Gästrikland, 6 mil väster om Gävle. Företaget drivs av Cecilia To som jobbar med kunder runt om i Sverige.
Med vänliga hälsningar Cecilia To, CC2 Design
28
Hade ju varit bra om ni faktiskt länkat till er hemsida i inlägget också kanske? :P
www.bunko.se - Träffa nya vänner www.hyrakontorsplats.nu - Hyr ut kontorsplats www.massagemotorn.se - Hitta massör www.hälsoreseguiden.se - Åka på hälsoresa? www.gratisikoner.se www.victoriawagman.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.