Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Teledirekt söker callcenterbolag!

Teledirekt söker callcenterbolag! 05 dec 2012 17:47 #45459

Teledirekt är en fristående virtuell telefoni operatör som opererar i Telias mobila nät. Vi erbjuder kompletta telefoni- och mobila bredbandstjänster till små och medelstora företag i hela Sverige.

Smarta och prisvärda helhetslösningar frigör tid för våra kunder. Vi är idag en av Sveriges snabbast växande operatörer!

Vi levererar alltid med enkelhet, kvalitet och service.
Vi väljer noggrant ut de som har kunskapen och viljan att hjälpa oss att bli ännu större och nå ännu större framgångar och dessutom lyfta ut vår vision ”100% nöjda kunder”.


Vad erbjuder vi?

Teledirekt storsatsar inom fast telefoni och erbjuder partners/återförsäljare väldigt bra villkor, trots en mycket lättsåld produkt. Ett seriöst varumärke och en stark produktportfölj gör det enkelt att sälja våra produkter. Vi gör det enkelt för våra partners/återförsäljare att tjäna pengar och belönar de som är duktiga genom en hög provision och ett riktigt bra bonus upplägg. Våra allra duktigaste partners skapar sin egen kundstock och skapar enormt värde genom att ha nöjda kunder som väljer att fortsätta med sina abonnemang. Teledirekt har en central och gedigen kundtjänst samt administration som hanterar samtliga kunder. Detta innebär att våra partners kan fokusera sig på vad de är allra bäst på, försäljning! Ni bearbetar marknaden via uppsökande verksamhet där ni förmedlar våra produkter och tjänster.
Vi har stor erfarenhet inom telekommunikations branschen och ett brett nätverk i Scandinavium, detta delar vi mer än gärna med oss utav till våra partners!

Att bli Telemarketing återförsäljare för Teledirekt innebär att ni arbetar som vår förlängda arm. Det är viktigt för oss att det går bra för er, därför erbjuder vi er kontinuerlig utbildning och support som kommer att vara otroligt nyttig för er framgång.

För frågor gällande upplägget vänligen kontakta vår VD Arash Delavar på mobilnummer 0708-621813 eller via mejl på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan